Beauty for you

Over Brenda

Brenda de Haan

Na het behalen van mijn STIVAS diploma voor Schoonheidsspecialiste, heb ik ook de Voortgezette Praktijk Opleiding Schoonheidsverzorging afgerond en de opleiding voor Pedicure gevolgd. 

Na jaren werkervaring te hebben opgedaan bij drogist, parfumerie en een Schoonheidsinstituut heb ik eindelijk mijn droom om een eigen salon te kunnen runnen verwezenlijkt.                                                 

Ik ben:
  • ANBOS Gediplomeerde Allround Schoonheidsspecialiste
  • Huidprofesionals
  • Alpha-H Huidexpert
  • ALPHA-H PROFESSIONAL SKIN CLINIC
  • Gecertificeerd DERMAPEN-Microneedling Therapist & Microdermabrasie Therapist
  • Cenzaa Cosmedical Therapist
  • Wellness Experts
  • IK Skin Perfection Skin Solution Specialist & MEDIKAL SkinCare Specialist
  • Allround Nagelstyliste
Huidverbeteringsinstituut

Inmiddels heb ik zoveel extra expertises in huis en mag ik me inmiddels een Schoonheidsintituut noemen en ben ik eigenlijk steeds meer een Huidverbeteringsinstituut.

Al 16 jaar een begrip in Assen en omstreken

Op 1 april 2006 zijn de deuren van Beauty for you geopend, een geweldig moment in mijn leven waar ik nog steeds trots op ben! Mijn klanten komen uit Assen en omstreken en soms zelfs uit Brabant voor de unieke behandelingen die ik mag geven.                 

Voornamelijk natuurlijke merken

 Ik werk met zo natuurlijk mogelijke merken, zonder de “verkeerde stoffen” De Australische Merken Synergie Skin, Alpha-H, het Spaanse Anubis Care, Koreaanse KRX zijn zeer Hoogwaardige huidverbeterende merken en de merken Cenzaa, Malima en zZacht zijn van Nederlandse bodem.                                                                            

Professionaliteit in een warme deken

U bent van harte welkom in mijn Schoonheidsinstituut, voor diverse behandelingen kunt u bij mij terecht voor ontspanning als wel huidverzorging & maximale huid verbeterende behandelingen in kuurverband voor Acne, restacne, Rosacea, pigmentatie stoornissen en Anti Age, mini facelifting als Definitief ontharen.        

Medisch Traject

Ik bied de mogelijkheid om mensen in een Medisch traject te kunnen en mogen behandelen met IK Skin Perfection. Ik vind het bijzonder dat ik voor deze mensen iets kan betekenen en hun even geen patiënt te laten voelen.                                                                                                                                                                                       

Acne behandelingen eventueel vergoed

Tevens heb ik de AGB-Code en staan we Vektis geregistreerd, waardoor klanten met Acne/RestAcne hun behandelingen vergoedt kunnen krijgen door de zorgverzekeraar, check uw voorwaarden.

Voor elk wat wils en voor elk budget heb ik een aanbod

Bent u op zoek naar ultieme beleving van rust en heeft u behoefte aan Total Wellness? Huidverzorging of juist maximale huidverbetering? Een goed advies of mooie nagels? Dan bent u bij mij in de juiste handen: Professionaliteit, persoonlijke aandacht, kennis & passie staat bij mij voorop! Van acnebehandelingen, therapeutische (kuur)behandelingen voor Ageing of hyperpigmentatie, Microdermabrasie en Microneedling, Bioptron Lichttherapie, massagebehandelingen met o.a. edelstenen tot gelnagels of Visagie.

Voor jong & oud, man of vrouw. Mijn wens is dat iedereen die hier binnenkomt, ontspannen, tevreden en zelfverzekerd de deur weer uitgaat. Daarom hoort u rustgevende muziek, ziet u een warme natuurlijke inrichting met sfeervolle verlichting, branden er kaarsen en ruikt u heerlijke aromatische geuren.

Elk bezoek zal een unieke ervaring op zich zijn. In een sfeervolle omgeving wordt u ontvangen door de Vak Opgeleide Schoonheidsspecialiste: Brenda. Een kundig gediplomeerde Schoonheidsspecialiste (ANBOS en VEKTIS geregistreerd)

Het onderscheidend karakter is het totaalconcept van wellness, healthness en huidverbetering. Er wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende producten van Nederlandse & Australische bodem met een natuurlijk karakter.

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken