Beauty for you

Welkom bij Beauty for you

Welkom bij Beauty for You. Bent u op zoek naar ultieme beleving van rust en ontspanning? Huidverzorging of juist maximale huidverbetering? Een goed advies voor uw huidproblemen/wensen, thuisverzorging of mooie nagels? Dan bent u bij ons in de juiste handen: Gediplomeerde Huidexperts met passie voor de klant & de huid, welke we graag over dragen. Wij zijn op topniveau opgeleid en blijven ons bijscholen bij Alpha-H, Cenzaa en IK Skin Perfection en behalen daar gecertificeerde opleidingen.

Professionaliteit, persoonlijke aandacht, kennis, passie en diversiteit aan intensieve behandelingen voor Huidverbetering staat bij ons voorop!

We willen dat iedereen die hier binnenkomt, ontspannen, tevreden en zelfverzekerd de deur weer uitgaat. Daarom hoort u bij ons rustgevende muziek, ziet u een warme natuurlijke inrichting met sfeervolle verlichting, branden er kaarsen en ruikt u heerlijke geuren. Met onze kennis en passie bieden wij de laatste trends in de branche. Samen met ALPHA-H ons huidverbeterende hoofdmerk, CENZAA (het merk met intense geurbeleving) en IK Skin Perfection (het Groene Cosmetica merk zonder parfum) zorgen wij voor uw huid. In onze salon werken we uitsluitend met natuurlijke producten. Onze revolutionaire producten en behandelingen zijn vervaardigd met meeste respect voor de aarde en in harmonie voor het leven. Deze toewijding vindt u ook terug in ons instituut.

Kortom; Beauty for You een samenspel tussen persoonlijke aandacht, intensieve huid verbeterende & huidverjongende behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten voor een ultiem gevoel van Total Wellness.

Wij zijn:

 • ANBOS Gediplomeerde Allround Schoonheidsspecialistes
 • Huidproffesionals
 • ALPHA-H Huidexpert
 • ALPHA-H PROFESSIONAL SKIN CLINIC
 • Gecertificeerd DERMAPEN-Microneedling Therapist
  & Microdermabrasie Therapist
 • Cenzaa Cosmedical Therapist
 • Wellness Experts
 • IK Skin Perfection Skin Solution Specialist & MEDIKAL SkinCare Specialist
 • Allround Nagelstylistes

Graag nodigen wij u uit om kennis met ons te maken en ervaar de serene sfeer, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten!  Wilt u meer weten over ons, kijk dan bij het kopje ONZE SALON

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Een goed gevoel maakt zichtbaar mooier en zichtbaar mooier geeft een goed gevoel.

Uw huid is uniek en verdient professionele aandacht. 

Maak gemakkelijk een afspraak! - We zijn open!

Afspraak maken