Beauty for you

Visie van een groene/natuurlijke Salon

We hebben bewust gekozen voor Natuurlijke Huidverzorging.

Omdat we allemaal steeds bewuster worden van wat we gebruiken aan producen en voedsel, en terecht! Steeds meer mensen ervaren vervelende reacties van de huid, door gebruik van verkeerde cosmeticaproducten. Deze producten bevatten veel schadelijke toevoegingen als parabenen, minerale oliën, MITS, PARFUM, SLS, SLES, Paraffinum Liquidum, etc., etc.
Helaas komt het in heel veel merken voor omdat het goedkope grondstoffen zijn, ze lijken een comfortabel gevoel te geven aan de huid, maar werken mega huidfunctie-verstorend, en sluit de huid af. Daarbij wordt het gedeeltelijk opgenomen in de bloedbaan en bijv. Parabenen is aangetoond in borstkankerweefsel…

Natuurlijke huidverzorging heeft geen ongewenste toevoegingen en is dus beter voor je huid en algehele gezondheid. Onze huid is ons grootste (uitscheidings-)Orgaan. Daar hebben we er maar één van en moeten we ons leven lang mee doen, en we willen die zo lang mogelijk in de beste conditie houden, dus moeten we het goed verzorgen!

Dit kan je doen door dagelijks de huid goed te reinigen en te voeden met de natuurlijke producten van CENZAA of IK SKIN PERFECTION afgestemd op uw huidtype en behoefte. En daarnaast minimaal de huid 4 keer per jaar op een juiste manier intensief door de schoonheidsspecialist te laten behandelen, de huid heeft een cyclus van 28 dagen, voor het beste resultaat adviseren wij 1x per 4 á 6 weken.

Bij Beauty for you gaan we voor maximale huidverbetering. Daarbij schuilt de kracht van Cenzaa en IK SKIN PERFECTION in onze filosofie: echte schoonheid zit van binnen! We kijken daarom niet alleen naar de ‘buitenkant’, maar ook naar je ‘binnenkant’.

Huidanalyse inside & outside

Cenzaa behandelt de mens in haar totaliteit en combineert Westerse kennis over huidtypen en huidcondities, en Oosterse kennis over traditionele geneeswijzen, om stap voor stap te komen tot een gezonde en mooie huid. Vanuit de Oosterse huiddiagnostiek leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam. Een goede lichamelijke gezondheid zorgt dat alle organen optimaal kunnen functioneren. Stress, verdriet, slaaptekort, verkeerde voeding, roken, alcohol, overmatig zon, te weinig beweging etc. werkt allemaal door op de huid, vandaar dat we ook wel zeggen de huid, is de spiegel van de ziel. Zitten we lekker & gezond in ons velletje, vertaalt dat naar een stralende huid.


Meer >>

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken