Beauty for you

Kennismaken met ons & de producten

Bent u nieuw bij Beauty for you? Kunt u geen keuze maken uit de behandelingen of bent u nog niet bekend met onze producten? Maar zou u wel willen weten wie wij zijn en wat wij en de producten kunnen betekenen voor u en uw huid?

Dan bieden we de mogelijkheid om een eerste MEET & TREAT behandeling van 70 min. te ervaren met een van de merken. Een speciale welkomstbehandeling,incl. een intake, reiniging, dieptereiniging, massage en masker, kortom verwenmomenten, en waarbij u ook nog een startset met producten mee naar huis krijgt, waarmee u enige weken de mogelijkheid heeft thuis te ervaren, te zien en voelen wat het voor uw huid doet. Hoe fijn is dat?

Met de NICE TO MEET & TREAT YOU heeft u de keuze uit een subtiele natuurlijke geur belevende behandeling met Alpha-H voor maximaal huid verbeterend resultaat of met Cenzaa, het merk dat zeer hoogwaardige huidverzorging biedt met huid verbeterend karakter en door intense geurbeleving wellness combineert.

Met de NICE TO MEET & RESET YOUR SKIN behandeling werken we met de Groene Cosmeceuticals van IK Skin Perfection.

Onze merken bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, hoge dosering 100% hoogwaardige werkstoffen(complexen), zijn vrij van overbodige Parabenen, Minerale oliën, Paraffinum Liquidum, Mits, synthetische e/o chemische stoffen, parfum, (bij Cenzaa zit wel natuurlijke parfumering in) en houden ze rekening met mens, dier en de natuur.

U kunt een keuze maken afhankelijk van uw (huid-)wensen:

Houdt u van subtiele aromatische geurbeleving, bent u op zoek naar maximale huidverbetering door zéer hoogwaardige ingrediënten zoals alfahydroxyzuren en vitamines, wat u direct voelt en ziet dan is Alpha-H een merk dat bij u past.

Bent u op zoek naar verbetering in beauty, mind, healt & happiness, ervaar dan de heerlijke geuren en texturen van hoogwaardige SkinCare producten in combinatie met een hoog wellness-gehalte in de wereld van Cenzaa.

Maar heeft u een super gevoelige huid kunt u niet tegen parfum, of kies je bewust voor “groene cosmeceuticals” zonder geur en kleurstoffen en wel met 100% Biologische werkstoffen dan past IK Skin Perfection perfect bij jou.

Wilt u meer weten van de merken? klik dan hier onder.

Merken en producten >>

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken