Beauty for you

Kennismaken met ons & de producten

Bent u nieuw bij Beauty for you? Kunt u geen keuze maken uit de behandelingen of bent u nog niet bekend met onze producten? Maar wilt u wel weten wie wij zijn en wat wij en de producten kunnen betekenen voor u en uw huid?

Dan hebben we de mogelijkheid om een kennismakingsbehandeling te ervaren tegen een introductieprijs met onze beide merken, waarbij u ook een BOX met producten mee naar huis krijgt, waarmee u enige weken de mogelijkheid heeft de producen heerlijk te ervaren en te zien en voelen wat het voor uw huid doet. Hoe leuk is dat?

Met de Cenzaa Advanced SkinCare en de IK Reset Your Skin behandelingen bieden we een behandeling van 45 min.

Beide merken bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, hoge dosering 100% hoogwaardige werkstoffen(complexen), zijn vrij van overbodige Parabenen, Minerale oliën, Paraffinum Liquidum, Mits, synthetische e/o chemische stoffen, parfum, en houden beide rekening met mens, dier en de natuur!

U kunt een keuze maken afhankelijk van uw (huid-)wensen.
Houdt u van geurbeleving, bent u op zoek naar maximale huidverbetering in combinatie met een hoog wellness-gehalte, dan is Cenzaa het merk wat bij u past. Maar heeft u een super gevoelige huid kunt u niet tegen parfum, of kies je bewust voor “groene cosmeceuticals” zonder geur en kleurstoffen en wel met 100% Biologische werkstoffen dan past IK SKIN PERFECTION perfect bij jou.Wilt u meer weten van de merken? klik dan hier onder.

Merken en producten >>

Maak gemakkelijk een afspraak! - We zijn open!

Afspraak maken