Beauty for you

MINILIFT

MINILIFT: Strak zonder snijden!
Iedereen die wat rijper wordt, heeft dat gevoel wel eens als je in de spiegel kijkt:
Wat zou het toch fijn zijn als het op sommige plekken strakker zou zijn…
maar cosmetisch chirurgie? NOU NEE, Bedankt!

Wij bij Beauty for you hebben meerdere mogelijkheden te bieden, waaronder ook deze cosmetische direct liftende behandeling op basis van Aloë Vera.
De Minilift behandeling verhoogt niet alleen de spierspanning maar activeert ook de microcirculatie. Wat resulteert in een frissere, gladdere en meer opgespannen huid.

Door toepassing van de op elkaar afgestemde Mini-Lift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro circulatie aangezet, waardoor een betere huid doorbloeding ontstaat. De huid is in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien. De Mini Lift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huidconditie die al in 1 behandeling duidelijk zichtbaar is. In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking.

Voor de vermoeide huid is de Minilift een ideale opkikker. Ook na de winter of na een periode van stress of ziekte komt de huid weer helemaal tot leven dankzij deze verzorging. De minilift is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de gevoelige couperosehuid kan deze behandeling probleemloos aan. Voor meer resultaat kan hij in kuurverband gedaan worden, of in combinatie met de Diamond Touch (microdermabrasie)

*MINILIFT- Cosmetisch liftende behandeling – 60 min. – 75,00

-Cleansing Wash -Spicy Skin Shock -Intense Bindweefsel Massage -Cleansing Wash –
Intensief Speciaalmasker op basis van Aloë Vera, die de spierspanning verhoogt en de microcirculatie activeert – Vitamine boost-24hrs verzorging.

Maak gemakkelijk een afspraak! We gaan open over 5 minuten

Afspraak maken