Beauty for you

Merken/producten

Wij hebben gekozen voor hoogwaardige merken met natuurlijk karakter omdat alleen het beste voor ons goed genoeg is. Onze merken bevatten natuurlijke ingrediënten, hoge dosering hoogwaardige werkstoffen & zijn vrij van Parabenen, Minerale oliën, Paraffinum Liquidum, Mits, synthetische e/o chemische stoffen, synthetisch parfum, en houden rekening met mens, dier en de natuur! Wij streven naar maximaal resultaat, zonder grondstoffen die de huid onnodig belasten. Men komt steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging een samenspel is dat van binnenuit & buitenaf ondersteund moet worden, en vinden het belangrijk u ook daar in te adviseren om samen een nog mooier en sneller gewenst resultaat te behalen.
De Schoonheid & gezondheid van de mens, dier en natuur vinden wij belangrijk!

Tevens hebben we Minerale Make-up van beMineral, voor de baby/kinderhuid hebben we gekozen voor LOVEROCK en voor meer info kunt u kijken bij MAKE-UP of KINDERHUID. Beide ook zonder ongewenste toevoegingen!

ALPHA-H is een meervoudig award winning *cosmeceutical merk uit Australië; voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. En als voorloper op het gebied van huidverbetering maakt Alpha-H producten die het gat opvullen tussen huidverzorging en de cosmetisch arts of dermatoloog.  

Meer over ALPHA-H? Klik dan hier!

Is hét merk dat huidverzorging combineert met wellness en is gebasseerd op Oosterse filosofieën die kruidengeneeskunde met mediterrane en oosterse planten en kruiden combineert en zo zorgt voor maximale ontspanning en welzijn.
Met Cenzaa kunnen we intensieve, doelgerichte Therapeutische behandelingen uitvoeren, en kunnen we Cosmedisch werken met onze Diamond Touch/microdermabrasie apparaat en kunt u door de intense geurbeleving uw beauty, mind, health & happiness verbeteren.
      

Meer over CENZAA? Klik dan hier!

PURE POWER, TRULY NATURAL. IK: I = Infused K = Knowlegde
Ontwikkeld met GROENE COSMECEUTICALS: 100% pure, krachtige, organische ingrediënten, producten afkomstig van Nederlands bodem! Ontwikkeld volgens NO-label door dermatologen, huidtherapeuten, cosmetologen & Schoonheiddspecialisten.
Bij IK Skin Perfection geloven ze in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid en de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! Hun missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve Skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is het uitgangspunt van IK SKIN PERFECTION.  
     

Meer over IK Skin Perfection? Klik dan hier!

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een unieke drinkbare mix van
gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden en andere actieve
ingrediënten, ontwikkeld voor een mooiere en gezondere huid- en haarstructuur.
Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat
de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling.
Dit complex versterkt ook nagels, botten, gewrichten en kraakbeen. 

Dit is een clean label product. Dat wil zeggen dat er geen suikers, zoetstoffen,
smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. Het bevat 100% pure ingrediënten.

     

Meer over RevitalTrax? Klik dan hier!

Huidverzorging van zZacht voegt goede bacteriën toe aan de huid om verlichting te geven bij huidproblemen. De actieve ingrediënten (probiotica) zorgen voor een gezond microbioom op je huid. Een verstoord huid-microbioom kan leiden tot huidproblemen, zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, kapotte babybilletjes en huidschilfertjes, veroorzaken of verergeren. Met deze innovatieve formule herstelt de balans snel, waardoor je huid gezond wordt en blijft.
      

Meer over zZacht? Klik dan hier!

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken