Beauty for you

Kies bewust voor natuurlijke ingredienten

Iedere huid, hoe normaal of gezond ook, kan ineens overgevoelig reageren. Bijvoorbeeld door het gebruik van te veel verschillende soorten cosmetica. Ook kan een specifiek ingrediënt de boosdoener zijn, of wórden. Op huidscans is goed te zien dat je namelijk ook onzichtbare beschadigingen kunt hebben. Op die plaatsen is de huid dan een stuk vatbaarder voor irritatie, roodheid en uiteindelijk zelfs oneffenheden.

Op de site www.ik-skinperfection.nl vind je de ‘we say no’-lijst met ingrediënten waarvan bewezen is dat ze irriterend kunnen werken op de huid en die je daarom beter kunt vermijden.

Maar dus ook voor de groep mensen die, in onze dagelijkse maatschappij steeds groter groeit, bewuster wil omgaan met zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen en een filosofie en leefwijze willen nastreven die zo dicht mogelijk bij de natuur ligt, de biologische, ecologische en veganistische klanten, zullen zich hierdoor aangesproken voelen en aangenaam verrast zijn. Bij IK kiezen ze bewust, waardoor de milieu voetafdruk minimaal is en ook werken ze samen met sociale werkplaatsen in Nederland, daarmee stimuleren ze de onafhankelijkheid in onze samenleving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wil je meer weten over IK Skin Perfection kijk dan op de website www.ik-skinperfection.nl

IK Skin Perfection werkt met een uniek 4 Fasen Healthy Reset Program, tijdens deze Fases wordt de huid geleidelijk teruggebracht eerst naar de natuurlijke basis, om vervolgens in stappen te groeien naar een gezonde huid van waaruit huidverbetering op een hoog niveau kan worden bewerkstelligd.
De nieuwe klant begint altijd met de IK Reset Your Skin behandeling, waarbij je een box met miniproducten en 1 Fullsize 24 HRS product meekrijgt afgestemd op de huid.
Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in de producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurtegraad van uw huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken