Beauty for you

IK Skin Perfection

Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. De producten zijn ontwikkeld volgens het NO-Label en bevatten geen synthetische stoffen. Stap voor stap brengen we de huid weer in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.
IK SKIN PERFECTION Dé doorbraak in pure huidverzorging!

Hecht u veel waarde aan pure, natuurlijke, betrouwbare cosmetica? Heeft u een gevoelige huid e/o reageert u snel op reguliere consumentencosmetica met huidirritaties? U bent op zoek naar een veilig en betrouwbaar merk wat zacht is voor de huid?
Dan is IK Skin Perfection hèt cosmeticamerk voor u! Pure en natuurlijke ingrediënten, met oog voor de gezondheid en met liefde voor de huid. Onze huid verbeterende producten zijn zacht voor zelfs de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij iedere denkbare huidwens, -probleem.

IK Skin Perfection staat voor:

 

    • 100% natuurlijke, krachtige werkstoffen: GROENE COSMECEUTICALS

  • Producten volgens het “NO-Label”
  • Behandelingen volgens het 4 fasen reset Programma
  • Veilige cosmetica en Innergoods
  • Ultieme Power serums
  • Daadkrachtige zuren
  • Een Medical Collection voor mensen in medisch traject of na ziekte.

HET ‘NO-LABEL‘ Zeg NEE tegen huidonvriendelijke ingrediënten!
Als mooi en gezond oud worden onze wens is, dan moeten we weg blijven van stoffen die voor onze huid die belastend is en overgevoeligheidsreacties kunnen veroorzaken, als ook vroegtijdige huidveroudering in de hand werken.
Deze belastende stoffen, de zogenaamde allergenen, vormen een absolute NO voor IK Skin Perfection, ze gaan voor een gezonde huid, zonder triggers, zonder ingrediënten waar onze huid eenvoudig weg geen antwoord op heeft! Op alle producten treft u het ‘NO-Label’ aan, hiermee laten ze zien dat de GROENE COSMECEUTICALS geproduceerd worden:

zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine;
zonder synthetische geurstoffen (parfums);
zonder kleurstoffen en
zonder belastende stoffen!

IK Skin Perfection is tot stand gekomen door een samenwerking met dermatologen, huidtherapeuten en farmaceuten. Hierdoor hebben ze een prachtig GROEN MERK neer kunnen zetten waar zelfs de meest gevoelige huiden zichtbaar mee verbeteren en herstellen. Op de site www.ik-skinperfection.nl vind je de ‘we say no’-lijst met ingrediënten waarvan bewezen is dat ze irriterend kunnen werken op de huid en die je daarom beter kunt vermijden.

Uw huid is uniek! IK Skin Perfection is voor ieder huidtype, jong, oud, man, vrouw en ook voor huidaandoeningen zoals Acne, Rosacea, Pigmentaties en eczeem huiden, maar ook voor de overgevoelige/allergische huiden die eigenlijk nergens tegen kunnen, denk aan o.a. parfum. Ieder huidtype vereist een bepaalde aanpak om tot maximale huidverbetering te komen. Daar waar de ene huid gekalmeerd moet worden, heeft de andere behoefte aan vocht… Welk huidtype heeft u? Iedere huid is uniek, graag geven we u advies op maat voor uw huid. IK Skin Perfection is een milde, maar zeer effectieve huidverzorging zonder, geur-, kleur-, en andere huidonvriendelijke stoffen, maar mét 100% Actieve Biologische werkstoffen. Dit betekend dat we antwoord hebben voor de dagelijkse verzorging van uw kwetsbare huid, maar ook hebben we de mogelijkheid om uw huid doeltreffend te verbeteren vanaf de basis, nadat we de huid gereset hebben op huidvriendelijke, milde manier kunnen we ook uw huid behandelen.

IK RESET YOUR SKIN €79,00 Inclusief COMPLETE THUISVERZORGINGSSET
Zet vandaag de eerste stap naar een mooie en gezonde huid!
Boek een fijne IK Reset Your Skin behandeling (45min) in en maak kennis
met de producten van IK Skin Perfection.
Bij deze behandeling geniet je van een ontspannen gezichts-behandeling, incl. huidanalyse en ontvangt u twee cadeaus:

1. De unieke Reset Your Skincare Box t.w.v. € 39,95 (*reiniging*scrub*serum*masker)
2. En een op jouw huid afgestemde Fullsize 24H crème.

Zo behalen we samen het snelste, het beste resultaat: maximale huidverbetering!
Deze unieke combinatie is enkel (eenmalig) in te boeken als kennismakingsactie met
het merk e/o de verzorgingsproducten.

Tevens hebben we met dit merk een speciale behandeling voor mensen in Medisch traject, De IK – MEDIKAL REFLEX TREATMENT
**IK – MEDIKAL REFLEX TREATMENT ‘’AANRAKING MET AANDACHT’’  75 min.                                                                    75,00
Een verwenmoment voor, tijdens en/of na het medisch traject afgestemd op jouw huid en wensen. Welke de weerstand en het immuunsysteem versterkt.
Een behandeling met de Medical Skin Care serie kan in iedere fase, ter ontspanning of huidondersteuning dienen.
DE FACIAL REFLEX MASSAGE zorgt voor doorstroming van de levensenergie door het gehele lichaam en met name alle organen.*Het versterkt het IMMUUNSYSTEEM-* Spieren en zenuwen worden geactiveerd-* De doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd-* De huid is actief en voelt alsof je hebt gesport-* Zorgt direct voor een gezonde uitstraling-* Je voelt je fitter en uitgerust!

Meer info klik hier voor HUIDZORG BIJ KANKER

Kies bewust voor natuurlijke ingrediënten

Het klinkt als een open deur: Vermijd irriterende ingrediënten in je huidverzorging. Maar dat is nog niet zo makkelijk. Over welke stoffen hebben we het dan? En reageert niet iedere huid verschillend? Eigenlijk geldt voor elk huidtype dat je irriterende ingrediënten beter kunt mijden.

 


Meer >>

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken