Beauty for you

DERMAPEN

DERMAPEN 4 – Microneedling – Herschrijf de geschiedenis van uw huid

De Dermapen 4 is de grootste doorbraak van de afgelopen 10 jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge wordt gebruikt. De behandelingen zijn sneller en veiliger en zorgt voor het meest optimale resultaat.

De Dermapen 4| Een innovatie op het gebied van Micro Needling. Door de verstelbare naaldlengte is het mogelijk de behandeling volledig aan te passen aan het te behandelen gebied en de huidindicatie. Een behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De Dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of Dermaroller. (Daarbij wordt als het ware de huid geverticuteerd…)

Met de Dermapen 4 heeft de huid minder hersteltijd nodig en de behandelingen zijn comfortabeler en nauwkeuriger. Hierdoor kunnen we gericht in de laag werken waar het huidprobleem zit en daardoor kan het huidprobleem optimaal verbeterd worden.

De Dermapen 4 maakt gebruik van minuskleine naaldjes 16 per cartridge (33 couch) die als het ware over de huid glijden en vibrerend, miljoenen verticale minuscule kanaaltjes oppervlakkig in de huid maken. (Wel 104% sneller dan andere Micro needling apparaten.) Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Met gevolg een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en decolleté, handen en bij buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

De behandeling stimuleert het natuurlijke herstel-, vernieuwing- en genezingsprocessen van de huid.

Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. In het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

57 huidsymptomen kunnen behandeld worden, ook innovatieve technieken voor rond de ogen, lippen, gelaat & decolleté. En denk ook aan de handen. Denk niet alleen aan Anti Age/Collageen aanmaak, maar ook aan  Acne/Restacne-littekens, Rosacea, Milia’s, Couperose of Pigmentatie.

Dat wil u toch ook!?!

We werken met de Dermapen met de nieuwste en wetenschappelijk bewezen beste techniek, in combinatie met speciale Dp dermaceuticals boeken we nog sneller het beste resultaat! Natuurlijk samen met de fantastische Cosmedische producten van Cenzaa voor thuisgebruik. 100% Huidverbetering 50% in de Salon & 50%. Boek een intake en verneem wat voor uw huidwens/huidprobleem mogelijk is!

Werking Dermapen /Wat doet microneedling ?

Een behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. Door middel van minuscule naaldjes worden kleine microverwondingen gemaakt (voor het oog onzichtbare) door kanaaltjes in de huid. Door deze bewuste kleine ‘verwondingen’ komen er diep in de huid natuurlijke processen op gang die zorgen voor een structureel verbeterde huid.

Resultaat:

1) Versteviging van de huid + vermindering reliëf vermindering van lijntjes en rimpels.

De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al na enkele behandelingen merken dat uw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

2) Vernieuwing van de huidcellen + zuivering

Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling af en nieuwe, jonge huidcellen worden sneller aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Een Behandeling met de Dermapen heeft daardoor ook een zuiverend effect.

3) Egalisering van de huidteint en vermindering van pigment

Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Zelfs melasma kan behandeld worden. Uw huidteint wordt egaler en stralender.

4)Doeltreffend op milia’s, acne en littekens.

5)Verbetering van de gevoelige rosacea en couperose huid. 

6)Verfrissing van de vale, doffe huid.

7) Opnamevermogen

Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. We zullen u adviseren welke producten u thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren. Kortom het zorgt voor zichtbare optimale huidverbetering.

Kan uw huid ook een boost gebruiken of wilt u uw huid op een natuurlijke maar effectieve manier verbeteren? 

De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger * Vermindering van rimpels * Poriën worden minder zichtbaar * De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder * Vermindering van diffuse roodheid * Pigmentvlekken nemen af * Stimulatie doorbloeding * Verdunnen van de hoornlaag * Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler.   

                                                                         

Graag begeleiden we u. Ten alle tijden zullen we 2 weken voor aanvang van een behandeling een intake doen, welke bestaat uit een reiniging en verzorging van de huid, invullen van Informed content, patchtest en product advies. We zullen u adviseren welke producten u thuis, voor aanvang en tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om de huid voor te bereiden, te versterken, te verstevigen en zo het effect te optimaliseren.

Zonder gebruik van de geadviseerde producten, kunnen we de Dermapenbehandeling of  Diamond Touch/USS/Dermapen kuur niet starten.

**Note: Voor het behalen van het gewenste resultaat en het voorkomen van eventuele huidreacties is het van essentieel belang dat u thuis de door ons geadviseerde producten (incl. SunSPF) gebruikt ter ondersteuning van uw huid verbeterende behandeling. En er zal altijd eerst een intake gedaan worden voordat er gestart wordt met een huid verbeterende behandeling. Voor het snelste en beste resultaat maken we voor u een kuur op maat, en kan een combinatie zijn van diverse behandelingen.

MELD ALTIJD: Voor de behandeling aan uw behandelend huidexpert, indien u de week voor de behandeling ziek bent, verkouden, koorts of griep heeft gehad, antibiotica of medicatie slikt. Herpes (koortslip) heeft

*Intake 20 min. welke bestaat uit een reiniging en verzorging van de huid, invullen van Informed Content, patchtest en product advies. (Bij aanschaf van 3 producten, worden deze kosten in mindering gebracht). 25,00

**DERMAPEN 4 Herschrijf de geschiedenis van uw huid – Voor diverse huidindicaties/problemen.

-Reiniging- DP Microdermabrasion Scrub- Microneedling therapy met DP Dermaceuticals- Hyla Active Masq – 24Hrs verzorging & Cover Recover

*DERMAPEN 4 Gelaat+Hals +/- 35 min. 140,00

*DERMAPEN 4 op Handen (bij te boeken bij Gelaat). 39,50

*DERMAPEN 4 op Decollete (bij te boeken bij Gelaat) 49,50

*DERMAPEN 4 op Gelaat/Hals/Decolleté & Handen. i.p.v. 229,00 > 210,00

Veel gestelde vragen:

Is de behandeling pijnlijk? Traditionele dermaroller technieken zijn vaak bloederig en pijnlijk waarbij verdovende crème voorafgaand wordt gebruikt. Met de Dermapen 3 hadden we al een vooruitgang, die minder schade en pijn aan de opperhuid veroorzaakt, en een veilige en effectievere behandeling konden bieden. De nieuwe Dermapen 4 behandelingen zijn zo comfortabel, dat je ontspannen kan gaan liggen en genieten van het verbluffende resultaat. Wel adviseren we soms een paracetamol of aspirine van tevoren in te nemen om zo beter te kunnen zien in welke laag we aan het werk zijn in de huid.

Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien?

U ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling.

Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2- 8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaan met de aanbevolen verzorging voor, tijdens en na de behandeling.

Wordt mijn dagelijks leven enige tijd beïnvloed na de behandelingen?

Normaal gesproken niet, maar u kunt wel een rood gezicht hebben gedurende 12-48 uren na de behandeling, we geven ook nabehandelingsinstructies mee, dit te camoufleren en te voorkomen.

Hoeveel behandelingen worden gemiddeld* aangeraden?

Huidverjonging/Anti Age: 4-6 behandelingen met interval van 6-8 weken

Littekens (Atrofisch) 6-8 behandelingen met interval van 6-8 weken

Hyperpigmentatie 4-6 behandelingen met interval van 2-4 weken

Acne/Milia(Gerstekorrels) 4-6 behandelingen met interval van 2-4 weken

Rosacea/ Couperose 4-6 behandelingen met interval van 6-8 weken

*Elke huid/mens is anders, en kan dus anders reageren

Hoe snel na het gebruik van injectables kan een Dermapenbehandeling ondergaan worden?

Meld altijd aan uw huidexpert als een injectable behandeling/Botox heeft gehad of van plan bent een te ondergaan in de nabije toekomst. Wij kunnen u dan het advies geven over wanneer dan de behandeling in te plannen is.

Daar Botox & Dermapen goed samen gaat.

Botox legt alleen de spiertjes plat, maar werkt/verbetert de huidconditie niet. Er moet minstens 2 weken tijd tussen needlen & injecteren zitten.

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken