Beauty for you

Onze Salon

Beauty for You. Professionaliteit in een warme deken. Bent u op zoek naar ultieme beleving van rust en heeft u behoefte aan Total Wellness? Huidverzorging of juist maximale huidverbetering? Een goed advies of mooie nagels? Dan ben je bij ons in de juiste handen: Professionaliteit, persoonlijke aandacht, kennis & passie staat bij ons voorop! Van acnebehandelingen, massagebehandelingen met o.a. edelstenen, therapeutische (kuur)behandelingen, Microdermabrasie en Microneedling, intensieve behandelingen voor Body & Face, Bioptron Lichttherapie, tot gelnagels, Visagie, voor jong en oud, man en vrouw. We willen dat iedereen die hier binnenkomt, ontspannen, tevreden en zelfverzekerd de deur weer uitgaat. Daarom hoort u bij ons rustgevende muziek, ziet u een warme natuurlijke inrichting met sfeervolle verlichting, branden er kaarsen en ruikt u heerlijke aromatische oliën.

Elk bezoek zal een unieke ervaring op zich zijn. In een sfeervolle omgeving wordt u ontvangen door de Vak opgeleide Schoonheidsspecialistes, Brenda & Sharon. Wij zijn gediplomeerde Schoonheidsspecialistes (ANBOS en VEKTIS geregistreerd), Ik Skin Specialist, Cenzaa Therapeutic Huidtherapist, Cenzaa Cosmedical Therapist, Cenzaa Wellness-therapist, Gecertificeerd Microneedling & Microdermabrasie Therapist en Allround Nagelstylistes.

Het onderscheidend karakter is het totaalconcept van wellness, healthness en huidverbetering. Wij werken met hoogwaardige huidverbeterende producten van Nederlandse bodem, met een natuurlijk karakter van het Cosmedische merk CENZAA en het Groene Cosmeticamerk IK Skin Perfection.

Meer >>

Ons team

Brenda de Haan-Luining

Meer

Sharon Wever-Korterink

Meer

Ons streven is u als cliënt te helpen om uw eigen schoonheidsideaal te behalen. De middelen die ons team daarvoor gebruikt zijn kennis, kunde, hoogwaardige ingrediënten, professionele apparatuur en persoonlijke aandacht. Het hele team deelt mee in de kennis en wij zullen ons blijven ontwikkelen en op de hoogte houden van actuele en wetenschappelijke veranderingen in de branche door het volgen van trainingen, seminars en workshops, zodat we ook in de toekomst op de behoefte van de klant in kunnen blijven spelen.

Wij bieden BEHANDELINGEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN HUIDCONDITIES

In uw leven heeft uw huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging en ontstaan er soms huidproblemen. Wij bieden u behandelingen voor elk huidtype, elke huidwens en voor elke leeftijd. Denk aan de Pubers met beginnende Acne, of aan de verslapte huid met gidslijnen (rimpels) of juist pigmentatiestoornissen door zwangerschap of juist de “ervarenheidsplekjes” (ouderdomsvlekken). Maar ook de mannen die hun gevoelige huid willen verzorgen (stiekem zitten ze wel bij onze potjes) of even willen ontspannen met bijvoorbeeld een edelsteenmassage op hun rug.

KORTOM: Bij Beauty for You is iedereen welkom; zelfs jonge kinderen met een droge/eczeemhuid. Een bezoekje aan Beauty for You is de manier om even te relaxen, om nieuwe energie op te doen en een moment de tijd voor jezelf te hebben.

Schoonheid, gezondheid, en ontspanning gaan hand in hand en een goed gevoel maakt je zichtbaar mooier! En zichtbaar mooier geeft een goed gevoel. Uw huid is uniek en verdient professionele aandacht.

U bent van harte welkom in onze Schoonheidssalon. Tevens hebben wij de AGB-Code zodat behandelingen t.b.v. Acne/Restacne-littekens vergoedt kunnen worden door de zorgverzekeraar.

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken