Beauty for you

Consumentencosmetica versus cosmeceutical

  • Consumentencosmetica, verkrijgbaar bij parfumerie, drogisterijen etc. bevatten slechts 1 tot 3% werkbare werkstoffen! Hoe kan dat?

Dit komt omdat de producten zonder huidanalyse en kennis van de huid verkrijgbaar zijn, daarom mag er wettelijk minimaal werkstof inzitten om te waarborgen dat de huid bij gebruik hiervan zo min mogelijk problemen kunnen veroorzaken, immers in deze winkels kan men ook niet adviseren bij reacties wat te doen en hoe dit op te lossen. Vaak zien we ook dat klanten een totaal verkeerde verzorging voor hun huidtype gebruiken, en gebruik van verkeerde cosmetica kan wel degelijk leiden tot huidproblemen, juist doordat er goedkope werkstoffen en conserveringsmiddelen inzitten! Denk aan Parrafine en parabenen, SLE/SLES, parfum en synthetische stoffen die huidfunctie verstorend werken.  Je hebt maar 1 huid die een leven lang mee moet, wees er LIEF voor!

Bij ons in de salon is dat anders, wij kunnen als huidexpert afstemmen op de huid en de huidbehoefte wat het beste is voor uw huid, wij beschikken over de kennis om bij te stellen bij reacties en hoe deze te ondervangen, vandaar dat producten in salons veel meer werkstoffen hebben, maar ook in hogere dosering en kunnen we resultaat gericht werken.

Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem, waarbij maximale huidverbetering (van buiten en van binnen) samen gaat met een intense wellnessbeleving! En ze hebben een uniek’bag-in-bottle’ systeem. Hierdoor zijn de Cenzaa producten licht en zuurstof dicht verpakt, een methode die ervoor zorgt dat de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en de kwaliteit ervan gegarandeerd wordt.
UNIEKE SAMENSTELLING VAN DE PRODUCTEN COSMECEUTICALS EN HET PCN2® SYSTEEM
Veel dermatologen zijn van mening dat crèmes van de drogisterij of parfumerie niet veel meer kunnen doen dan de huid hydrateren. Dit in tegenstelling tot producten die u op doktersrecept kunt verkrijgen. De werkelijkheid ligt iets genuanceerder. Want tussen producten van de parfumerie of drogist en medicinale crèmes zitten nog 2 varianten: cosmeceuticals, en nog beter: het PCN2© SYSTEEM. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts e

en verzachtend en verzorgend karakter. IK Skin Perfection heeft 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. De producten zijn ontwikkeld volgens het NO-Label en bevatten geen synthetische stoffen. Stap voor stap brengen we de huid wee

r in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.

Vanaf 15 % spreken we al over medicinaal/farmaceutisch werken. Vandaar dat Cenzaa Cosmedisch is. Bij IK Skin Perfection ligt dat vanaf 11%! Ook hiermee wordt op hoog niveau aan de huid gewerkt! De producten bevatten dus zeer veel werkstoffen in hoge concentratie en dat ziet en voelt u!
Waardoor u er minder van nodig bent in gebruik, waardoor u langer met uw producten doet. Natuurlijk worden Cenzaa en IK Skin Perfection niet op dieren getest en wordt er rekening gehouden met de natuur, door biologisch afbreekbare verpakkingen te gebruiken en om-pakkingen met het FSC-keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

Meer over cosmeceuticals >>

Maak gemakkelijk een afspraak! - We zijn open!

Afspraak maken