Beauty for you

CENZAA

Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Deze kwaliteit garanderen ze mede door hun hoogtechnologische verpakkingen. Wist u dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten (met plantaardige stamcelcomponenten) in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumeriën! Nergens ter wereld vindt u hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeterende producten dan bij Cenzaa. Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem, waarbij maximale huidverbetering (van buiten en van binnen) samen gaat met een intense wellnessbeleving! En ze hebben een uniek’bag-in-bottle’ systeem. Hierdoor zijn de Cenzaa producten licht en zuurstof dicht verpakt, een methode die ervoor zorgt dat de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en de kwaliteit ervan gegarandeerd wordt.
UNIEKE SAMENSTELLING VAN DE PRODUCTEN COSMECEUTICALS EN HET PCN2® SYSTEEM
Veel dermatologen zijn van mening dat crèmes van de drogisterij of parfumerie niet veel meer kunnen doen dan de huid hydrateren. Dit in tegenstelling tot producten die u op doktersrecept kunt verkrijgen. De werkelijkheid ligt iets genuanceerder. Want tussen producten van de parfumerie of drogist en medicinale crèmes zitten nog 2 varianten: cosmeceuticals, en nog beter: het PCN2© SYSTEEM. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.
Met Cenzaa bieden we een groot aanbod aan behandelingen, van diverse Wellness tot Therapeutisch, zelfs Cosmedische (met Microdermabrasie e/o Microneedling) gezichts-, kuur- maar ook lichaamsbehandelingen en 2 x per jaar de unieke Season-behandeling. Met de speciale huidverbeterende behandelingen gebruiken we o.a. liftende bindweefselmassage, AHA (fruit) zuren, high-tech formules waarmee direct huidverbetering zichtbaar is. Een fantastisch merk met geurbeleving!
Om naar de Website van Cenzaa Nederland te gaan kijkt u op www.cenzaa.nl

De schoonheid en gezondheid van mens, dier en natuur, dat vindt Cenzaa ook belangrijk!Daarom maken ze voor de ontwikkeling van onze doeltreffende huid verbeterende behandelingen en producten gebruik van het beste van twee werelden, the Art of Science & Nature: het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. ONS DOEL: Samen met u het hoogsthaalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

Maak gemakkelijk een afspraak! - We zijn open!

Afspraak maken