Beauty for you

CENZAA

Cenzaa is een merk van Nederlandse bodem, met intense geurbeleving, door “natuurlijke parfumering”
Ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen.
Alle producten van Cenzaa bevatten geselecteerde werkstoffen (met plantaardige stamcelcomponenten) in hoge concentraties, 14 – 39,4% Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumeriën!
Veel dermatologen zijn van mening dat crèmes van de drogisterij of parfumerie niet veel meer kunnen doen dan de huid hydrateren. Dit in tegenstelling tot producten die u op doktersrecept kunt verkrijgen. De werkelijkheid ligt iets genuanceerder. Want tussen producten van de parfumerie of drogist en medicinale crèmes zit nog een variant: cosmeceuticals. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.
Met Cenzaa bieden we een groot aanbod aan behandelingen, van diverse Wellness tot Therapeutisch, zelfs Cosmedische (met Microdermabrasie ) gezichts-, kuur-behandelingen. Een fantastisch merk met intense geurbeleving!
ONS DOEL: Samen met u het hoogsthaalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken