Beauty for you

Cenzaa wellness

    * Cenzaa Advanced SkinCare indien u nieuw bent  45 min. met Gratis productbox t.w.v.  € 70,00         

We beginnen de behandeling met een intake en het maken van een huidanalyse,

afhankelijk van uw huidtype worden de producten tijdens de behandeling op de huid aangepast.

De behandeling bestaat uit:

Geurreis-het welkomstritueel, dit is een korte massage van de nek en de schouders zodat u lekker in de ontspanning kunt komen –  een zachte reiniging van het gezicht en decolleté – een dieptereiniging door middel van een scrub – verwijderen van onzuiverheden – een gezichtsmasker met tijdens het masker een ontspannende Balancemassage – een power/serum – lotion & 24-uurs verzorging.

Tip: Als extra musthave kunt u deze behandeling uitbreiden met Hyaluron voor een vochtboost!

 

*Cenzaa Refresh & Shine                                            35 min.

Welkomstritueel-dubbele reiniging- huidanalyse-dieptereiniging-onzuiverheden verwijderen-masker-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies. Uiteraard wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.

 

*Cenzaa Impressions                                               60 min.                                                                                      

Door bijzondere Cenzaa rituelen wordt u meegevoerd op een droom- geurreis naar warme oorden.

Welkomstritueel-dubbele reiniging-huidanalyse- dieptereiniging/scrub-masker-onzuiverheden verwijderen-power-massage-masker-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies. Uiteraard wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.

 

   *Cenzaa For Men                                                     60 min.                                                                           

Voor de bewuste man die er goed uit wil blijven zien.                                                                            Welkomstritueel-dubbele reiniging-dieptereiniging/scrub-masker-hoofdhuidmassage-onzuiverheden verwijderen-power-massage-masker-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies.

CENZAA FOR MEN Gezichtsbehandeling..Ook voor mannen?                                                                                                                                  Ja ook voor mannen! Mannen verzorgen hun uiterlijk steeds beter.

Mannen besteden tegenwoordig ook meer tijd en geld kleding & kapsel, maar ook aan de verzorging van de huid. Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging in en schromen niet om een bezoek te brengen aan een schoonheidssalon.                                                                                                                                      De mannenhuid is 24% dikker dan die van de vrouw, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker. De huid van de man heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht. De bij mannen optredende ouderdomsverschijnselen zijn ze sterker en stugger en is er minder makkelijk iets aan te doen. Daarom is het ook voor de man belangrijk al in een vroeg stadium dit proces te vertragen, maar zeker bij de eerste tekenen onmiddellijk in actie te komen.

Minimaal 3 minuten huidverzorging per dag is een goede investering om uw huid in een goede conditie te houden. Bezoek daarnaast regelmatig de schoonheidsspecialiste om dit effect te versterken. In de salon kunnen wij net een stap verder gaan met het reinigen en het voeden van de huid dan thuis het geval is.                                                                                                                                                                           Overweegt u ook zo’n behandeling te laten doen, maar weet u eigenlijk niet wat u ervan mag verwachten?

Wat mag u van een gezichtsbehandeling verwachten?                                                                                                               Een gezichtsbehandeling moet u zien als een intensief verzorgingsmoment in de gebruikelijke routine van huidverzorging. Het is dus niet zo dat u geen omkijken meer naar uw huid heeft als u regelmatig een gezichtsbehandeling laat doen. De huid dagelijks met goede huid verbeterende producten verzorgen is en blijft de basis voor een mooie stralende huid. Een gezichtsbehandeling is een extra en is géén vervanging van de dagelijkse SkinCare.

Wat doet een gezichtsbehandeling voor de huid?                                                                                                                           Er zijn vele soorten gezichtsbehandelingen. Kies het type behandeling op basis van uw huidtype en de behoeften van uw huid. De schoonheidsspecialiste kan u daarbij adviseren. Om het gemakkelijker te maken hebben we de Cenzaa For Men 60 min. Welkomstritueel-dubbele reiniging-dieptereiniging/scrub-masker-hoofdhuidmassage-onzuiverheden verwijderen-power-massage-masker-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies. Een gezichtbehandeling kan verschillende dingen voor je huid doen:                                                                             a. Een gezichtsbehandeling kan uw huid grondig reinigen*
Het schoonmaken van de huid is een belangrijk onderdeel van een gezichtsbehandeling. De huidexpert/schoonheidsspecialiste beschikt over specifieke producten en zal aan de reiniging van je gezichtshuid bovendien meer aandacht besteden dan u gewoonlijk thuis doet.                                                         b. Een gezichtsbehandeling kan het aanzien van de huid verbeteren
Een ander onderdeel van de gezichtsbehandeling is de dieptereiniging: exfoliëren. Dit is niet anders dan het verwijderen van de dode huidcellen. De gezichtshuid voelt hierna weer schoon, maar vooral ook glad aan. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en littekens, rimpels en huidvlekken kunnen minder zichtbaar worden.      Er zijn vele manieren om de huid te exfoliëren: scrubs (met een korrelachtig product dat de dode huidcellen door wrijving verwijdert), peelings ( AHA-zuren op natuurlijke basis) en maskers maar ook intendievere methodes als microdermabrasie (er wordt als het ware een laagje van de huid afgeschaafd).                    *Onderdeel van het reinigingsproces is vaak ook het verwijderen van mee-eters en gerstekorrels die zich  nog wel eens willen vormen en zich thuis vaak niet al te gemakkelijk laten verwijderen.                                                             c. Een gezichtsbehandeling zal de huid (tijdelijk) hydrateren 
Een gezichtsbehandeling dient er ook toe om de huid eens extra goed te hydrateren en te voeden. Doordat de huid eerst grondig wordt gereinigd worden de hydraterende en voedende producten beter door de huid opgenomen. Uw huid ziet er na een gezichtsbehandeling vaak soepel en zacht uit. Een goed gehydrateerde en gevoede huid is bovendien beter beschermd tegen schadelijke factoren van buitenaf.

Wanneer?                                                                                                                                                                                   De huid heeft een cyclus van 28 dagen, dus wilt u op een huid probleem of anti- age inwerken, dan is ons advies 1x per 4 weken. Vind u dat te frequent, dan is het zeker aan te raden bij elk seizoen een behandeling te boeken.De seizoen overgangen (begin van de lente, begin van de zomer, herfst, of winter) zijn ideale momenten voor een gezichtsbehandeling. Niet alleen vaart uw huid er wel bij, de behandeling zelf is ook een welkom moment van rust en ontspanning.

 

*Cenzaa Moments                                                   90 min.                                                                                       

Gun uzelf deze serene wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten Tijdens deze droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd door heerlijk geurende hoogwaardige werkstoffen die uw huid intensief voeden, samen met diverse Oosterse massagetechnieken  laten we u wegdromen en ontsnapt u even aan alle hektiek van de dag.                                                                                                                                                           Voetenbad & theeceremonie-Welkomstritueel-dubbele reiniging-huidanalyse-dieptereiniging/scrub-masker-oormassage-onzuiverheden verwijderen-power-massage-masker- Lomi Lomi massage van armen/nek/decollete-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies.

 

    *Cenzaa Weda                                                        100 min.                                                                                                                  In deze oosterse wellness behandeling ervaart u totale ontspanning in combinatie met huidverbetering.             De Tibetaanse massage met verrassende knisperende kruidenbundels geven deze behandeling een extra dimensie en laten u wegdromen naar warme oorden.

Voetenbad & theeceremonie- massage met warme Weda/Kruidenbundels van onderbenen & voeten Welkomstritueel-dubbele reiniging-huidanalyse-dieptereiniging/scrub-masker-oormassage-onzuiverheden verwijderen-power-massage-masker- Lomi Lomi massage van armen/nek/decollete-Weda massage op armen-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies.

 

*Cenzaa All Inclusive Dream                                120 min.   *Incl. epileren en lichte make-up

De wellness behandeling die alles compleet maakt.

Voetenbad & theeceremonie-Welkomstritueel-dubbele reiniging-huidanalyse-dieptereiniging/scrub-Epileren-masker-oormassage-onzuiverheden verwijderen-power-massage-masker-Lomi Lomi massage van armen/nek/decollete-lotion-24 uurs verzorging-Touch-Up Make Up-huidadvies.

 

 

    *Cenzaa Seasonbehandeling                                 95 min.                                                                                       

De Cenzaa Seasons maakt elke keer een fantastische beleving met gelimiteerde producten ontwikkeld voor dat seizoen, waarbij de klant heerlijk kan wegdromen naar een vakantiebestemming terwijl de huid sensationeel geboost wordt. **Vanaf medio maart 2018 maakt de Season onderdeel uit van het Cenzaa jubileum jaar en zit boordevol spectaculaire elementen.

Wij bieden u een bijzondere behandeling met luxe en onweerstaanbare producten, die de kracht van Cenzaa onderstrepen…

Laat u verrassen, u zal niet teleurgesteld worden.

 

    *Cryssage Cenzaage                                              120 min.

Deze buitengewone behandeling met warme en koude edelstenen in combinatie met hoogwaardige warme oliën verdrijft spanningen uit het lichaam, verbetert de huidconditie en geeft een weldadige innerlijke rust. In deze behandeling gaan gezichtsverzorging en ontspanning hand in hand doordat deze is verrijkt met de huidverbeterende producten van Cenzaa en naast de Crystal Stonemassage een drukpunt Balance massage.

-Voetenbad & theeceremonie-Welkomstritueel-dubbele reiniging-huidanalyse-dieptereiniging/scrub-masker-oormassage-onzuiverheden verwijderen-power- Balance massage- edelsteenmassage-masker-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies

 

*Cenzaa Jaipur Body & Face                                120 min.                                                                              

De behandeling neemt je mee op reis naar het mooie #India, waar de eeuwenoude levensleer van Ayurveda haar oorsprong kent. Tijdens deze behandeling worden zowel het gezicht als het lichaam behandeld met de kracht van warme Japanse edelstenen en warme weldadige kruidenoliën.

Door deze Crystal Hot Stones edelstenen word je ondergedompeld in positieve energie: door de Ayurvedische elementen voel je je herboren en kom je helemaal in balans!

-Voetenbad &Theeceremonie-Welkomstritueel-zijligging & buikligging massage met warme edelstenen van armen, rug en benen-dubbele reiniging gelaat-dieptereiniging/scrub-onzuiverheden verwijderen-power-Jaipur Stone massage-masker-massage armen, benen & voeten- 24uurs verzorging-huidadvies.

 

Maak gemakkelijk een afspraak! - We zijn open!

Afspraak maken