Beauty for you

Cenzaa wellness/therapeutic

    * Cenzaa Gold Power                                                    60 min.    

Een Huid verbeterende behandeling tegen Anti Age verpakt in een “gouden” wellnessjasje.

Welkomstritueel-moistcheck-Decolleté Candlemassage-Reiniging-dieptereiniging met enzymatische peeling- maskermassage-ampul-bindweefselmassage-massage-Decolletémasker-Gold Masq met puur goud en parelextract-Handmassage-lotion-moistcheck-24uurs verzorging.

 

 

*Cenzaa Hyaluron therapy                                         90 min.        

Ervaar de Hyaluron Therapy, terwijl exceptionele werkstoffen en therapeutische hydraterende ingrediënten uw huid voeden en het vochtgehalte boosten droomt u tijdens de massagetechnieken uw droomreis. Uw ontspant en uw huid krijgt haar vitaliteit en glans weer terug!  Hyaluron zorgt voor de productie van collageen en elastine in de huid en is voor de hydratatie verantwoordelijk.                                                                

Voetenbad & theeceremonie-Welkomstritueel-dubbele reiniging-huidanalyse-dieptereiniging/scrub-masker-oormassage-onzuiverheden verwijderen-Hyaluron inbindweefselen-power-massage-masker- Lomi Lomi massage van armen/nek/decollete-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies.

 

*Cenzaa Hyaluron Vitality Therapy                         105 min.   

Een bijzonder verwarmende wellnessbehandeling met een knipoog naar de therapeutic World. De combinatie van krachtige Cosmeceuticals, Hyaluron, bindweefselmassage en HOT Stones geeft de huid een hyaluronboost vol vitaliteit en laat uw huid weer stralen! Tijdens deze behandeling krijgt de huid door de Stonemassage een optimale boost en ervaart u een natuurlijke iontoforese, die de werkstoffen dieper in de huid sluist.                                                                                 

Voetenbad & theeceremonie-Welkomstritueel-dubbele reiniging-huidanalyse-dieptereiniging/scrub-masker-hoofdhuid/oormassage-onzuiverheden verwijderen-Hyaluron + Bindweefselmassage-power-Balancemassage-Hyaluron bindweefselmassage-masker + Stonemassage– Hyaluron bindweefselmassage -lotion- moistcheck-24 uurs verzorging-huidadvies.

 

*Cenzaa Botuline Look                                                95 min.                                                                                     

Laat uw huid én ogen weer stralen van geluk met deze bijzonder therapeutische ervaring!

De heerlijke geuraroma’s nemen u mee in een behandeling waar huid-en-oogcontour-verbetering het doel is. Het gebruik van therapeutische ingrediënten zal de strijd met rimpeltjes en droogtelijntjes aangaan en uw huid haar glans weer teruggeven. De Hoogwaardige werkstoffen in combinatie met bindweefselmassage en het Botuline Look masker zorgen voor een “oogverblindend” resultaat!

Voetenbad & theeceremonie-Welkomstritueel-dubbele reiniging-huidanalyse-dieptereiniging/scrub-masker-oormassage-onzuiverheden verwijderen-power- Hyaluron bij ogen in bindweefselen- massage- Botuline oogmasker- masker- Lomi Lomi massage van armen/nek/decollete-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies.

 

 

*Cenzaa Botuline Shock Therapy                            105 min.  

Deze behandeling geeft het gelaat een natuurlijke mini facelift! Door totale ontspanning van lichaam en geest is uw huid ontvankelijk voor exceptionele werkstoffen welke verwerkt zijn in het Botuline `beauty Masq. Dit heeft samengaand met actieve bindweefselmassage op het gelaat een uiterst liftend effect!                                                                                  Voetenbad & theeceremonie-Welkomstritueel-dubbele reiniging-huidanalyse-dieptereiniging/scrub-masker-oormassage-onzuiverheden verwijderen-power- Hyaluron-Intense firming Botuline ampul + bindweefselmassage- Balance massage-Botuline bindweefselmassage- Botuline Gezichtsmasker- Lomi Lomi massage van armen/nek/decollete-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies.

 

*Cenzaa Therapeutic Dream                                   105 min.                                                                                      

Deze  ontspannende behandeling wordt met therapeutische specialproducten, als zuren, ampullen/serums en speciaal maskers op de behoefte van de huid aangepast, met doel de huidconditie/probleem te verbeteren.

Voetenbad & theeceremonie-Welkomstritueel-dubbele reiniging-huidanalyse-dieptereiniging/scrub- AHA zuur-masker-oormassage-onzuiverheden verwijderen-power-ampul + bindweefselmassage- Balance massage-masker- Lomi Lomi massage van armen/nek/decollete-lotion-24 uurs verzorging-huidadvies.

 

Maak gemakkelijk een afspraak! - We zijn open!

Afspraak maken