Beauty for you

Cenzaa cosmedical

**Note: Voor het behalen van het gewenste resultaat en het voorkomen van eventuele huidreacties is het van essentieel belang dat u thuis de door ons geadviseerde producten (incl. SunSPF) gebruikt ter ondersteuning van uw huid verbeterende behandeling. En er zal altijd eerst een intake gedaan worden voordat er gestart wordt met een huid verbeterende behandeling. Voor het snelste en beste resultaat maken we voor u een kuur op maat, en kan een combinatie zijn van diverse behandelingen.

COSMEDISCHE BEHANDELINGEN Wilt u specifieke huidproblemen of huidwensen aanpakken?

Wij zijn Cosmedical Therapist en zijn speciaal opgeleid om specifieke huidproblemen of huidwensen op effectieve en doeltreffende manier op te lossen. Met de unieke Cenzaa huidanalyse brengen we de conditie van uw huid in kaart, bespreken we deze huiddiagnose en stellen een persoonlijk behandelplan op maat op.De samenwerking van hightech apparatuur zoals de Dermapen (Microneedling) en het unieke Ultimate Skin System (Microdermabrasie met diamanten) zorgen voor 4D resultaat. Zo wordt de oorsprong van huidproblemen aangepakt. Voor het mooiste en beste resultaat gelieerd aan de medische wetenschap wordt u behandeld met de modernste technieken op gebied van huidverbetering. En dat zonder chirurgische ingrepen!

EEN COSMEDISCHE BEHANDELING IETS VOOR U?

Wilt u graag huidverjonging, vermindering van rimpels, verslapping en pigmentvlekken, of uw littekens behandelen, Acne verminderen, een intensieve oog, hals en decolletébehandeling, een verstevigende behandeling en een stralende, jonge huid en maximale huidverbetering? Dit zijn voorbeelden van problemen waarbij wij u kunnen helpen!

De DIAMOND TOUCH/U.S.S. behandeling bestaat uit 4 stappen en zorgt voor herprogrammering, detoxing van de huid en versnellen van de huidcyclus.
STAP 1: Peelen: de zuivere diamanten polijsten  op gecontroleerde wijze de huid, waardoor een deel van de hoornlaag wordt verwijderd en een nieuwe gladde opperhuid aan de oppervlakte komt.
STAP 2 : Vacuüm zuigen– Stimuleert de doorbloeding en het metabolisme in de huid, waardoor de epidermis beter gevoed wordt. Tevens zorgt de vacuümkracht ook voor vermeerdering van de fibroblasten ( bindweefselcellen) die zorgen voor de productie van collageen en elastine vezels. Collageen zorgt voor versteviging en elastine voor de elasticiteit.
STAP 3 : Insluizen- INFUSION Techniek. De 3estap is het insluizen van werkstoffen. Door de sterke vacuümkrachtkomt de huid omhoog en gaan de poriën open staan Hierdoor worden de serums opgenomen in de huid waardoor er direct verbetering ontstaat.
STAP 4: Door de 3 bovengenoemde werkingen ontstaat er optimale verbetering in de bovenste huidlaag de opperhuid. Door de verdunde hoornlaag, de verbeterde doorbloeding en het insluizen van de werkstoffen komt de papillenlaag omhoog.
RESULTAAT:Door de 4 stappen conditioneren we de huid en bieden we u optimale huidverbetering.

DERMAPEN
Met de Dermapen gebruiken we de nieuwste techniek op het gebied van micro needling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien. De Dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. Met de Dermapen werken we nog nauwkeuriger waardoor het huidprobleem optimaal verbetert kan worden.

WERKING DERMAPEN 4.0 /Wat is microneedling ?
Met de behandeling wordt de huid op gecontroleerde wijze met zeer fijne naaldjes behandeld. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen (type 1 en voornamelijk type 3) en elastine.
1) Versteviging van de huid + vermindering reliëf
De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al na enkele behandelingen merken dat uw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.
2) Vernieuwing van de huidcellen + zuivering
Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. Een Behandeling met de Dermapen heeft ook een zuiverend effect.
3) Egalisering van de huidteint
Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aan aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Zelfs melasma kan behandelt worden. Uw huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. De Dermapen vermindert rimpeltjes en lijnen, acne en acne- littekens , verzacht en egaliseert de huid en zorgt voor zichtbare optimale huidverbetering en is zelfs geschikt voor de Rosacea huid.
De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger * Vermindering van rimpels * Poriën worden minder zichtbaar * De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder * Vermindering van diffuse roodheid * Pigmentvlekken nemen af * Stimulatie doorbloeding * Verdunnen van de hoornlaag * Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler.

Graag begeleiden we u. Ten alle tijden zullen we 2 weken voor aanvang van een behandeling een intake*doen, welke bestaat uit een reiniging en verzorging van de huid, invullen van Informed content, patchtest en product advies.We zullen u adviseren welke producten u thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.Zonder gebruik van de geadviseerde producten, kunnen we de Dermapen behandeling of  Diamond Touch/USS/Dermapen kuur niet starten.     

 

Maak gemakkelijk een afspraak! - We zijn open!

Afspraak maken