Beauty for you

Cenzaa body & soul droomreizen

Reis met de Cenzaa Body & Soul droomreizen mee langs de historische ‘Zijderoute’. Op deze eeuwenoude route tussen Oost en West reist u langs exotische droombestemmingen. Beleef rijke tradities, bijzondere rituelen en laat u onderdompelen in een wereld van Wellness!

 Cenzaa dankt haar naam ook aan de ‘Zijderoute”: van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route van Azië tot aan het Middellandse Zeegebied.

Boek uw luxe droombestemming… en ontsnap even uit de hektiek van alle dag te stappen, door de behandelingen met het echte East meet West gevoel. Waar gaat uw reis heen?

JAIPUR BODY & FACE                                                                               

Reis mee naar de roots van het mooie India! Het land waar de eeuwenoude levensleer van Ayurveda haar oorsprong kent. Tijdens deze behandeling worden zowel het gezicht als het lichaam behandeld met de kracht van warme edelstenen en warme weldadige kruidenoliën. Heerlijk verwarmend en pijnstillend!

Door deze Fonkelende edelstenen (Crystal Hot Stones) word u ondergedompeld in positieve energie: dit samen met de Ayurvedische elementen laat u alle spanningen los, dit zorgt voor herstel van de balans tussen lichaam en geest. Tevens wordt er aan de conditie van de gezichtshuid gewerkt! Laat u onderdompelen in een rijkdom van positieve energie!

CRISPY WEDA BODY & FACE
Een verrassende wellnessbehandeling met knisperende pakjes

Tijdens deze behandeling reist u af naar het warme noorden. Deze unieke behandeling in combinatie met huidverbetering en een Tibetaanse massage is een ware beleving voor lichaam en geest. Nadat de lifestyle-analyse is uitgevoerd, wordt de behandeling aangepast naar uw huid en wensen. Laat u volledig tot rust komen door de knisperende en geurende kruidenstempels tijdens de massage.

 

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken