Beauty for you

Cenzaa Behandelingen

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. En wij kunnen u daar bij helpen! De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat uw beautywensen ook zijn. Want wij helpen graag om de mooiste versie van uzelf (weer) naar boven te krijgen. Maak kennis met Cenzaa, het enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. Ontdek de WELLNESS, THERAPEUTIC & COSMEDICAL Behandelingen van CENZAA.

 

WELKOMSTRITUEEL EN GEURREIS

Uw Cenzaa behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Elke Cenzaa behandeling start met een heerlijke Geurreis. De gekozen geur laat u een ultieme beleving van rust en welbehagen ervaren, waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden, en de gehele behandeling  wordt afgestemd op uw mood en huidtype. Uw smaakkeuze tijdens het theeritueel bij behandelingen vanaf 90 min. neemt u mee op een smaakvolle droomreis van een perfecte wellnessbeleving. Ook is de East Meet West huidanalyse een onderdeel van de behandeling en zullen we u een passend advies geven.

 

ADVANCED SKINCARE WELLNESS behandelingen

Wilt u heerlijk ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun jezelf een relaxmoment en geniet van een bijzonder moment. Cenzaa heeft een aantal verwenbehandelingen om even helemaal tot rust te komen en die het beste geven voor de huid. Body & mind komen in balans tijdens de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Trakteer jezelf op een oosterse verademing mét maximale huidverbetering!

 

 

 

THERAPEUTIC – Therapeutische behandelingen

 

Ziet uw huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen er rimpels of plooien? Heeft u last van couperose of pigmentvlekken?   Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo.                                    De Cenzaa therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen. Therapeutische behandeling  voor vermindering veroudering, fijne lijntjes, rimpels en littekens, pigmentstoringen. Door de antibacteriële eigenschappen ook zeer geschikt voor Acne.

 

Cenzaa Mandelico Therapy (Amandelzuur) is een Alpha Hydroxy Acid (AHA) gewonnen uit bittere amandelen.
             Is uitzonderlijk goed te verdragen en kan voor alle huidtypes, met inbegrip voor de gevoelige huiden zoals Rosacea,    worden gebruikt.
Mandelico Therapy wordt door zijn moleculaire grootte trager geabsorbeerd dan vele andere AHA’s en verstoort daardoor niet de melanine in de huid en zorgt voor minder irritaties.

 

Mandelico is lange tijd gebruikt in de medische wereld als antibacteriële behandeling en voor de behandeling van de beschadigde en geïrriteerde huid na laserbehandelingen vanwege het zachte karakter van dit AHA-zuur.
              De lange termijneffecten van Mandelico werden geconstateerd en het leverde een uitstekende bijdrage tot het verminderen van tekenen van veroudering, het verbeteren van de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en littekens, alles zonder irritatie van de huid.
Door de antibacteriële eigenschappen kan Mandelico Therapy helpen om Acné, zelfs actieve Acné te verkomen.
Mandelicozuur  kan diep in de huid doordringen om daar elastine- en  bindweefselproductie te activeren. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Er treedt gelijk een “vernieuwing” en “verfrissing” van de huid op.

 

Cenzaa Glycol Therapy  (Rietsuiker) is ook een AHA zuur en zorgt voor een gezonde , stralende huid. Huidproblemen als Acne, Littekens, Rimpelvorming en pigmentatie problemen zijn uitermate geschikt voor deze fruitzuurbehandeling. De Cenzaa glycol zorgt ervoor dat het beoogde probleem systematisch verbeterd zal worden.

 

Cenzaa Glycol Therapy

Alpha Hydroxy Acids (AHA) zijn natuurlijke organische zuren waarvan de moleculaire structuur altijd eindigt op een hydroxylgroep. Dit betekent dat het zich kan binden met een andere stof.

Studies wijzen uit dat AHA’s het vermogen hebben vocht in de huid te binden en de productie van collageen- en elastinevezels activeren. Deze zuren verzachten de tussencelstof in de hoornlaag, die de huidschilfers samen plakt en waardoor er een barrière ontstaat. Het meest effectieve fruitzuur is glycolzuur, welke uit suikerriet wordt gewonnen, omdat deze door de geringe molecuulgrootte het snelst door de huid wordt opgenomen en zich in de verschillende lagen verspreidt.

Bij lage concentraties werkt het tot de hoornlaag en bindt met name vocht in de huid.

Bij hogere concentraties dringt de glycolzuur diep in de huid om daar de elastine- en bindweefselproductie te activeren.De verhoogde celdeling leidt tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Er treedt tegelijkertijd een “vernieuwing” en “verfrissing” van de huid op.

 

Cenzaa Hyaluron

Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol in hoe de huid er uitziet, voelt en functioneert.Het is een lichaamseigen stof die zich in het bindweefsel bevindt. Het zorgt voor de productie van collageen evenals elastine en is voor de hydratatie in de huid verantwoordelijk. Een onderzoek naar de hoeveelheid hyaluronzuur stelt vast dat de elasticiteit van de huid en in het bindweefsel bij een baby het grootst is. In de leeftijd van ca. 40 jaren halveerde de hoeveelheid. Na je 60e is het gehalte van hyaluronzuur nog maar ca. 10% van de oorspronkelijke hoeveelheid. Van oorsprong houdt hyaluronzuur water zoals een spons vast, en absorbeert meer dan 1000 keer zijn gewicht. Dit helpt het aantrekken en vasthouden van water binnen de extracellulaire ruimte en om de hydratatie, het volume en dichtheid van de huid te laten toenemen.Als de huid veroudert en de huid aan o.a. uitlaatgassen en ultraviolette straling van de zon wordt blootgesteld, verliezen de cellen geleidelijk de werking om zelf hyaluronzuur te produceren. Als de huid veroudert, worden de weefsels vochtarm en de collageen en de elastine vezels verliezen hun structuur waardoor het volume van de huid afneemt en zo rimpels en lijnen in de huid ontstaan. Cenzaa Hyaluron herstelt dit.

 

Cenzaa Therapeutic Bindweefselmassage

Een massage voor het gelaat, de ultieme behandeling tegen huidveroudering. Door intensieve bindweefselgrepen uit te voeren wordt de doorbloeding verhoogd, de stofwisseling geactiveerd en neemt de lymfedrainage toe. Tevens worden tijdens de massage de zogenaamde “crosslinks” verbroken. Dit zijn verbindingsbruggetjes tussen collage vezels onderling die rimpels verdiepen/versterken.  Dit leidt tot een beter plaatselijk metabolisme en dus tot verbetering van de huidconditie!

 

OPTIMAAL RESULTAAT***

 

We helpen u graag met het bereiken van optimaal resultaat voor uw huid. Daarbij staat uw huid altijd centraal. Het is heel belangrijk om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen bij uw Schoonheidsspecialiste. Uw huid krijgt op dat moment de boost die het nodig heeft om zelf verder te herstellen. Alleen een huid verbeterende behandeling in de salon is helaas niet genoeg.

***Voor het behalen van het gewenste resultaat en het voorkomen van eventuele huidreacties is het van essentieel belang dat u thuis de door ons geadviseerde producten gebruikt ter ondersteuning van uw huid verbeterende behandeling.

Gebruik dagelijks de Cenzaa producten, zodat uw huid optimaal verzorgd wordt waardoor maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer u naast de ‘buitenkant’ uw ‘binnenkant’ verzorgt met pure, gezonde voeding, zult u zien dat uw huid met een aantal weken meer gaat stralen en egaler wordt!

 

 

COSMEDICAL – COSMEDISCHE  HUIDTHERAPY Behandelingen

 

Wilt u specifieke huidproblemen of huidwensen aanpakken? Met de Cenzaa Cosmedische Huidtherapie stapt u in de wereld van revolutionaire huidverbetering. Wij zijn Cosmedical Therapist en zijn speciaal opgeleid om specifieke huidproblemen of huidwensen op effectieve en doeltreffende manier op te lossen. Met de unieke Cenzaa huidanalyse brengen we de conditie van uw huid in kaart, bespreken we deze huiddiagnose en stellen een persoonlijk behandelplan op maat op.

De samenwerking van high tech apparatuur zoals Microneedling/Dermapen en het unieke Ultimate Skin System (Microdermabrasie met diamanten zorgen voor 4D resultaat. Zo wordt de oorsprong van huidproblemen aangepakt. Voor het mooiste en beste resultaat gelieerd aan de medische wetenschap wordt u behandeld met de modernste technieken op gebied van huidverbetering. En dat zonder chirurgische ingrepen!

 

Doordat wij de AGB-Code hebben worden huidverbeterende behandelingen t.b.v. Acne & Acnelittekens vergoedt door uw Zorgverzekering.

Huidproblemen worden bij ons met Cenzaa doeltreffend behandeld en bij voorkeur voor 100% aangepakt. Onderzoeken wijzen uit dat ong. 50% van het resultaat behaald wordt door dagelijks de huid thuis te verzorgen met de juiste producten, de andere 50% van het resultaat wordt behaald in de salon.Door onderzoeken en jarenlange ervaring heeft Cenzaa het huidadvies als essentiel onderdeel verweven in het unieke Cenzaa concept.                                                                                                                                                                                                              Een uniek behandelconcept ontwikkeld door Cenzaa waarbij we het maximale aan huidverbetering kunnen behalen. Met de lancering van de Cenzaa Diamond Touch wordt nu een optimale aansluiting op het medische circuit aangeboden!

Diamond Touch-Microdermabrasie

Dit nieuwste apparaat op het gebied van microdermabrasie biedt een scala aan mogelijkheden om huidproblemen en huidwensen te behandelen. De Diamond Touch is een zeer geavanceerd apparaat waarmee een effectieve diamant peeling uitgevoerd    wordt en waarbij tegelijkertijd hoogwaardige werkstofcomplexen de huid ingesluisd worden. De microdiamanten verwijderen de bovenste huidlaag en onthult een nieuwe, jonge en stralende huid vol vitaliteit.

De meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Deze techniek zorgt met haar zuivere diamanten en seruminfusion voor schitterende resultaten.

– Verbetering van uw huidconditie

– Maakt uw huid gladder en egaler

– Helder maken van de futloze, droge en ruwe huid

– Vermindering van lijntjes, rimpels en grove poriën

– Behandeling van de onzuivere huid

– Contourverbetering

– Voor een vitale en elastische huid

– Optimaliseren van natuurlijke celvernieuwing

 

Dermapen-Microneedling

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro needling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen.  De Dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of Dermaroller. (daarbij wordt als het ware de huid geverticuteerd…) Met de Dermapen heeft de huid minder hersteltijd nodig en de behandelingen zijn comfortabeler en nauwkeuriger.

De Dermapen maakt gebruik van minuskleine naaldjes (33 couch) die vibrerend, verticale kleine kanaaltjes

oppervlakkig in de huid maken. !300 kanaaltjes per seconde. Deze kanaaltjes zijn zo klein dat ze niet zichtbaar  zijn voor het blote oog, maar “verwonde” de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

1.Versteviging van de huid+  vermindering reliëf.                                                                                                                                     

De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al na enkele behandelingen merken dat de huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk verminderen.

2.Vernieuwen van de huidcellen+ zuivering

Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen worden sneller aangemaakt.De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Een zuiverend effect!

3.Egalisering van de huidteint

Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en ander oppervalkkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Uw huidteint wordt egaler en stralender.

  1. Opnamevermogen

Serums met hoogwaardige actieve werkstoffen kunnen veel beter in de huid worden opgenomen.Uw huidexpert zal u adviseren welke producten u thuis tussen de behandelingen door kunt en moet gebruiken om het effect te optimaliseren.

 

Ultimate Skin System/U.S.S.

Dat deze revolutionaire kuurmethode zo aanslaat is geen wonder, de Cosmedische Cenzaa producten gaan hand in hand met de High Technology van de Diamond Touch evenals de MicroNeedling Therapy en sluiten daardoor perfect aan op het medische circuit! Een prachtige kuur van combinatie met fruitzuren, bindweefselmassage, microdermabrasie en microneedling.

Ook zullen we gebruik maken van de BIOPTRON LICHTTHERAPIE

 

– Intensieve lokale rimpelbehandeling

– Mini Face Lifting

– Littekenbehandeling

– Acnebehandeling

– Vermindering van pigmentatie stoornissen

– Intensieve oogbehandeling

– Behandeling van Hyperkeratosis

– Maximale huidverbetering

 

 

OPTIMAAL RESULTAAT***

 

We helpen u graag met het bereiken van optimaal resultaat voor uw huid. Daarbij staat uw huid altijd centraal. Het is heel belangrijk om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen bij uw Schoonheidsspecialiste. Uw huid krijgt op dat moment de boost die het nodig heeft om zelf verder te herstellen. Alleen een huid verbeterende behandeling in de salon is helaas niet genoeg.

***Voor het behalen van het gewenste resultaat en het voorkomen van eventuele huidreacties is het van essentieel belang dat u thuis de door ons geadviseerde producten gebruikt ter ondersteuning van uw huid verbeterende behandeling.

Gebruik dagelijks de Cenzaa producten, zodat uw huid optimaal verzorgd wordt waardoor maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer u naast de ‘buitenkant’ uw ‘binnenkant’ verzorgt met pure, gezonde voeding, zult u zien dat uw huid met een aantal weken meer gaat stralen en egaler wordt!

 

 

EEN COSMEDISCHE BEHANDELING IETS VOOR U?

Wilt u graag huidverjonging, vermindering van rimpels, verslapping en pigmentvlekken, of uw littekens behandelen, Acne verminderen, een intensieve oog, hals en decolletébehandeling, een verstevigende behandeling en een stralende, jonge huid en maximale huidverbetering? Dit zijn voorbeelden van problemen waarbij wij u kunnen helpen!

Maak gemakkelijk een afspraak! - We zijn open!

Afspraak maken