Beauty for you

Kalender

Nieuw bij Beauty for you:

RevitalTrax Anti-Aging Collagen

bevat natuurlijke VERISOL® collageen peptiden, een gepatenteerde vorm van collageen die speciaal is ontwikkeld om vrouwelijke schoonheid te ondersteunen. Het bevat ook de Ester-C®, een unieke vorm van vitamine C die van nature metabolieten levert die vitamine C-moleculen gemakkelijker in de cel laten komen en die de eigen collageenvorming ondersteunen. 

RevitalTrax Anti-Aging Collagen is ook verrijkt met pure biotine. Deze essentiële vitamine B is goed voor de haargroei, voor sterk glanzend haar en maakt het haar dik en volumineus. Om het collageen complex compleet te maken, bevat elke stick 100% van de aanbevolen dagelijkse dosis organisch gebonden zink. Dit is een van de belangrijkste sporenelementen in ons lichaam. Zink is vooral belangrijk voor het verkrijgen en onderhouden van mooie, sterke nagels.

De voordelen van RevitalTrax Anti-Aging Collagen

  • Vermindert oogrimpel diepte
  • Verbetert de elasticiteit van de gezichtshuid
  • Ondersteunt van hydratatie van de huid
  • Verbetert het uiterlijk van de gezichtshuid. Strakker, minder lijnen en groeven.
  • Remt huidveroudering voor de toekomst.
  • Verbetert de groei van haar en nagels
  • Geformuleerd met een gepatenteerde technologie

Algemeen gebruik:

Om een goed zichtbaar resultaat te bereiken, adviseren wij om minimaal 1 stick om de dag (ma-wo-vr etc.) te gebruiken. Een Regular verpakking van 30 stuks gaat dan 2 maanden mee.Heeft uw huidstructuur meer behoefte aan collageen of wilt u sneller resultaat? Dan adviseren wij om 1 stick per dag te gebruiken. De Regular verpakking van 30 stuks gaat dan 1 maand mee.

Toepassing
Los een stick poeder op in een glas (lauw) water, thee of vruchtensap (200 ml). Neem buiten maaltijden om, bijvoorbeeld 30 minuten voor het ontbijt of vlak voor het slapen gaan. De aanbevolen dosering niet overschrijden.Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken