Beauty for you

DS V|Line Collageendraden

DS V|Line Collageen draad behandeling                 
DS V|Line Collageen draad behandeling voor Anti Ageing, aanmaak van collageen, verstevigen, verstrakking &
volume opvullend.

Zonder snijden of fillers of lastige hersteltijd.

DS V|Line biedt mooie innovatieve technieken zonder downtime en huidbeschadigingen! Er wordt gewerkt met de originele                                               

DS V|Line collageendraden welke zorgen voor meer volume in het gezicht, maar ook zonebehandelingen zijn mogelijk! In het menselijk lichaam is collageen het meest voorkomende eiwit, goed voor meer dan 30% van de totale massa van alle eiwitten.

Vanaf 20-25 jaar neemt het collageen, elastine & hyaluron af in de huid.
Maar gelukkig zijn er producten die direct invloed hebben om onze jeugdigheid te behouden.
Met de collageendraden stimuleren we de huid weer tot eigen aanmaak.
Met de DS V|Line collageendraad behandeling gebruik ik een speciale draad op basis van collageen & stamcellen. Zo kan de huidbarrière langdurig worden versterkt en wordt ook het biologische verouderingsproces vertraagd en de daaruit voortvloeiende tekenen van veroudering voorkomen.
Zo wordt het collageengehalte verhoogd in alle gebieden waar rimpels kunnen ontstaan.

“DS V Line Collageen draadlifting”

Wat is collageen draadlifting? 

Collageen draadlift is een cosmetische behandeling, waarbij door een speciale techniek de collageen draden aangebracht worden op de huid en die door de techniek in de huid zakt.

De collageen draden zorgen voor meer volume in het gezicht, dit door de absorptie van het collageen in een diepere huidlaag, waardoor ook de diepere rimpels worden aangepakt! De huid wordt zichtbaar strakker en steviger en versterkt de elasticiteit van de huid en zijn huidbarrière! Ik zal werken met de originele gepatenteerde DS-V Line collageendraden, de juiste protocollen & tools inzetten.

Hoe vaak is een collageen draadlifting behandeling nodig?

Uiteraard is de frequentie van de behandeling afhankelijk van de huidige conditie van de huid, je leefpatroon en natuurlijk je wensen! Om een optimaal resultaat te bereiken van de collageendraadlift behandeling is een kuurverband van minimaal 3 behandelingen raadzaam. Daar heb je ongeveer 6 maanden resultaat van.

Toepassingsgebieden 

  • Gezicht; denk aan fronsrimpels, voorhoofd, kraaienpootjes, boven- en onderoogleden, neuslippenplooi, rimpels op bovenlip (barcode)
  • Nek en decolleté
  • Handen

Voor & Na foto’s DS-V Line:

Wat is Collageen eigenlijk?

Collageen is een heel belangrijk structuureiwit, dat stevigheid geeft aan het lichaam en aan de huid. We hebben dit stofje in onze botten, pezen, haren en nagels, maar dus ook in onze huid. Collageen komt van het Griekse ‘kolla’, dat samenbinden of lijm betekent. Het houdt organen en weefsels als het ware op hun plek. Collageen én het stofje elastine zijn een soort pilaren die de huid stevig houden. Als die pilaren omvallen, krijg je rimpels. Die afbraak kan komen door onder andere veroudering, roken, zon, suikers (glycatie) en luchtvervuiling … Je lichaam kan niet alleen collageen afbreken, het maakt dit stofje ook aan – ook als je ouder bent. Maar op den duur gaat de afbraak van collageen helaas sneller dan de aanmaak.

 

Ik kan met vele behandeltechnieken de collageenaanmaak verbeteren en nu ook met de DS V line Collageen draden.

Met een behandeling op maat voor uw huidtype met de collageendraden, aangebracht met de nieuwste DS V-Line techniek, krijgt u een steviger, jonger en gezonder huidoppervlak.

Collageen is groot moleculair en KAN NIET zomaar worden opgenomen. De toepassing met de speciaal ontwikkelde DS V-LINE techniek is spectaculair, door technologie in draden en combinatie met stamcelserum worden de moleculen omgezet in Nano moleculair.

In combinatie met werkzame stof in de draden die als een geleider werken kan het nu wel worden opgenomen in de huid. De draden versmelten waardoor ze door de huid worden geabsorbeerd. Verbetering van eigen collageen netwerk, versteviging en aanmaak van nieuw collageen laat lijntjes en rimpels zichtbaar minder worden. De huid wordt egaler & gladder.

De huidbarrière kan zo langdurig worden versterkt en bovendien wordt het biologische verouderingsproces vertraagd of worden de resulterende tekenen van veroudering voorkomen.

De belangrijkste taak van de huidbarrière is de adequate toevoer van de huid met vocht en de bescherming van de huid tegen invloeden van buitenaf.

Dit betekent dat een sterke huidbarrière nodig is voor een gezonde huid. De regeneratie van de huidbarrière is dus van extreem belang voor de gezondheid van de huid.

Prijzen: 

Locatie € 75 voor beetje. Locatie: Ogen, neus lippenplooi/lippen of voorhoofd € 125 

Gezicht € 175 Gezicht en hals € 265 Gezicht, Hals & Decollete € 265 i.p.v. €300

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken