Beauty for you

Mijn Salon

Beauty for You. Professionaliteit in een warme deken.

Bent u op zoek naar ultieme beleving van rust en heeft u behoefte aan Total Wellness? Huidverzorging of juist maximale huidverbetering? Een goed advies of mooie nagels? Dan bent u bij mij in de juiste handen: Professionaliteit, persoonlijke aandacht, kennis & passie staat bij mij voorop! Van acnebehandelingen, therapeutische (kuur)behandelingen voor Ageing of hyperpigmentatie, Microdermabrasie en Microneedling, Bioptron Lichttherapie, massagebehandelingen met o.a. edelstenen tot gelnagels of Visagie.

Voor jong & oud, man of vrouw. Mijn wens is dat iedereen die hier binnenkomt, ontspannen, tevreden en zelfverzekerd de deur weer uitgaat. Daarom hoort u rustgevende muziek, ziet u een warme natuurlijke inrichting met sfeervolle verlichting, branden er kaarsen en ruikt u heerlijke aromatische geuren.

Elk bezoek zal een unieke ervaring op zich zijn. In een sfeervolle omgeving wordt u ontvangen door de Vak Opgeleide Schoonheidsspecialiste: Brenda. Een kundig gediplomeerde Schoonheidsspecialiste (ANBOS en VEKTIS geregistreerd)

Therapeutic & Cosmedical Huidtherapist.
Gecertificeerd Microneedling & Microdermabrasie Therapist en Allround Nagelstyliste.


Het onderscheidend karakter is het totaalconcept van wellness, healthness en huidverbetering. Er wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende producten van Nederlandse & Australische bodem met een natuurlijk karakter: Malima , zZacht & Alpha-H.

Het onderscheidend karakter is het totaalconcept van wellness, healthness en huidverbetering. Wij werken met hoogwaardige huidverbeterende producten van Nederlandse & Australische bodem met een natuurlijk karakter: Malima , zZacht & Alpha-H.

Super Boost

Meer >>

Brenda de Haan-Luining

Brenda de Haan-Luining

Meer

Mijn streven is u als cliënt te helpen om uw eigen schoonheidsideaal te behalen. De middelen die ik daarvoor gebruik zijn kennis, kunde, hoogwaardige ingrediënten, professionele apparatuur en persoonlijke aandacht. Ik zal me blijven ontwikkelen en op de hoogte houden van actuele en wetenschappelijke veranderingen in de branche door het volgen van trainingen, seminars en workshops, zodat ik ook in de toekomst op de behoefte van de klant in kunnen blijven spelen.

BEHANDELINGEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN HUIDCONDITIES

In uw leven heeft uw huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging en ontstaan er soms huidproblemen. Ik biedt behandelingen voor elk huidtype, elke huidwens en voor elke leeftijd. Denk aan de Pubers met beginnende Acne op latere leeftijd de Acne Tarda of Rosacea, aan de verslapte huid met gidslijnen (rimpels) of juist pigmentatiestoornissen door zwangerschap of juist de “ervarenheidsplekjes” ( ;-) ouderdomsvlekken). Maar ook de mannen die hun gevoelige huid willen verzorgen (stiekem zitten ze wel bij onze potjes) of even willen ontspannen met bijvoorbeeld een edelsteenmassage op hun rug.

KORTOM: Bij Beauty for You is iedereen welkom; zelfs jonge kinderen met een droge/eczeemhuid. Een bezoekje aan Beauty for You is de manier om even te relaxen, om nieuwe energie op te doen en een moment de tijd voor jezelf te hebben.

Schoonheid, gezondheid, en ontspanning gaan hand in hand en een goed gevoel maakt je zichtbaar mooier! En zichtbaar mooier geeft een goed gevoel. Uw huid is uniek en verdient professionele aandacht.

U bent van harte welkom in mijn Schoonheidsinstituut. Tevens heb ik de AGB-Code zodat behandelingen t.b.v. Acne/Restacne-littekens vergoedt kunnen worden door de zorgverzekeraar.

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken