Beauty for you

BT Nano Microcurrent

BT Nano Microcurrent 

De Microcurrent is een computergestuurde ‘Non Surgial’ facelift. Hierbij wordt elektrotherapie toegepast om spieren te verstevigen en contouren van het gezicht te verjongen. Niet langer is het doel alleen de spieren te verstevigen maar de spieren worden nu ook genormaliseerd.

Dat wil zeggen: de verslapte spieren verstevigd en de verkrampte spieren meer ontspannen. Op deze wijze herwinnen de spieren hun oorspronkelijke lengte en elasticiteit. Maximaal resultaat kan verkregen worden door middel van spierversteviging en specifieke iontoforese. Hierdoor kunnen spieren worden verkort en verlengt, kan de huid worden gelift en kunnen ingrediënten worden ingesluisd.  

Hoe werkt microcurrent?

Tijdens deze behandelingen worden pulserende gelijkstromen afgegeven, gemeten in milliampères. De behandeling is gebaseerd op de anatomie van het gezicht en deze specifieke en professionele kennis en ervaring is ruimschoots aanwezig bij het schoonheidsinstituut Beauty for you. Deze techniek zal namelijk verslapte spieren hun stevigheid weer teruggeven en sterk aangespannen spieren (zoals fronsspieren) weer laten relaxen. Gezicht spieren zullen hierbij samentrekken of ontspannen door de constante afgegeven stroompjes van buitenaf. Gezicht spieren worden hierdoor intensief getraind, ze zullen dikker en steviger worden.

Wat zijn de resultaten van een microcurrent behandeling? 

Tijdens de behandeling wordt de bloed en lymfe stroming geactiveerd. De energie van de pulserende stroom activeert vele cel processen, zo zal de activiteit in de collagene en elastine vezels weer verhoogd worden. De algehele conditie van de huid zal verbeteren. Door het ontspannen van gespannen spieren en verstevigen/verdikken van verslapte spieren zullen de contouren weer duidelijk zichtbaar worden.

Voor wie is Microcurrent geschikt?

De behandeling kan op iedere huid toegepast worden. Ieder mens is uniek, dus graag personaliseer ik de kuur.

Voorbeelden:

Vanaf 30 jaar kan deze behandeling worden ingezet 1x per maand als onderhoudsbehandeling. Bij een iets oudere huid is een kuur van 5 tot 10 x kort achtereen aan te raden om echt effect teweeg te brengen.

Vanaf 40 jaar 1 á 2x week – 4 weken onderhoud daarna 1x per 4-6 weken

50+ 2x per week – 8 weken, daarna onderhoud afbouwen naar 2 x per maand- naar 1x per 4-6 weken.

Note: 1x buikspieroefeningen doen zorgt ook niet voor een sixpack😉

Naar mate men meer behandelingen ondergaat, hoe hoger de intensiteit wordt.

Een goede hydratatie, zowel inwendig als uitwendig is essentieel om de stroom goed te geleiden en een optimale opname en transport van aangebrachte ingrediënten te verkrijgen.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Wilt u het effect van een natuurlijke facelift krijgen dan is een kuur van minimaal 8-10 behandelingen nodig waarvan het liefst 2 behandelingen per week.               

Na het afronden van de kuur kunt u overgaan op onderhoudsbehandelingen van 1 keer per 4-8 weken. Mocht u ouder dan zijn dan 50 jaar dan worden ook wel 2 onderhoud behandelingen per 3-6 weken geadviseerd.

Nazorg van de behandeling

Er geen speciale nazorg instructies bij microcurrent, u mag gewoon alle activiteiten vervolgen na uw behandeling.

Disclaimer: Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Voordelen:

*Boost het energiepeil

*Stimuleert de wondheling

*Het lift de huid

*Verbetert de bloedcirculatie

*Stimuleert de fibroblasten

*Specifieke iontoforese

Contra-indicaties:

Pacemaker

Epilepsie

Zwangerschap en diabetes

Kanker

Thrombose

Flebitis (aderontsteking)

Overdraagbare aandoeningen                                                                                                                                                                   Onder behandeling bij een arts

LIFTING MET BT-NANO

De BT-nano is de ultieme microcurrent technologie in microformaat. Met dit toestel wordt de huid gelift en de spieren op de juiste tonus gebracht. De ATP productie in het lichaam wordt gestimuleerd waardoor de huid jonger, actiever en mooier wordt.

De collageen en elastine productie krijgt hierdoor een boost.

Onmiddellijk resultaat zichtbaar!

ONMIDDELLIJK ZICHTBAAR:

*onmiddellijke lifting

*rimpels vervagen

*huid wordt strakker

*betere hydratatie

*frissere teint

*minder vochtophoping, 

*gelifte ogen, 

*strakker voorhoofd 

*meer uitgesproken jukbeenderen en kaakcontour.

LANGE TERMIJN RESULTAAT:

algemene verbetering van de huid

betere opname O2(zuurstof)

betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen

hogere weerstand tegen extreme invloeden

verminderen van pigmentvlekken

verminderen van ontstekingen

ANTI-AGING BEHANDELING BIO-THERAPEUTIC NANO MICROCURRENT

BT-COCKTAIL & BT-EXPRESSION LIFT

Spierverstevigende behandeling oftewel fitness voor de huid!

 

Het is een behandeling met een apparaat waarbij gebruik wordt gemaakt van lage elektrische stroom waarmee de bio-elektrische stroom van het lichaam wordt nagebootst. Het doel is om de spieren van het gelaat beter in model te houden (of te krijgen) en zo de huid te verjongen en rimpels te verzachten.

 

Doordat de gezichtsspieren worden getraind en in de juiste tonus worden gebracht gaat de huid er dus gelift, strakker en steviger uitzien.

De ATP (adenosinetrifosfaat) productie en de zuurstofopname worden gestimuleerd waardoor de huid actiever wordt, en tegelijkertijd werkt het ook drainerend, herstellend en stimulerend op de collageen en elastine productie.

 

Het is heel belangrijk onze spieren in conditie te houden en dat geld eveneens voor de gezichtsspieren.

Wat je niet gebruikt, verlies je!

 

Een behandeling met microstroom is een work-out voor je gezichtspieren. De spieren krijgen een energieboost, de huid behoudt haar stevigheid en het werkt drainerend op de lymfe.

Resultaat: minder vochtophoping, gelifte ogen, strakker voorhoofd en meer uitgesproken jukbeenderen en kaakcontour.

 

Deze behandeling is niet geschikt bij hartklachten en/of een pacemaker, epilepsie, chronisch eczeem, koorts, zwangerschap.

 

PRIJZEN

*BT Nano Microcurrent~ Spierversteviging                                                55 min – € 89,00

*BT Nano Microcurrent Plus~ Spierversteviging                                       70 min – €110,00

*BT Nano Microcurrent Luxe Bio Gloves~ Spierversteviging                  90 min – €155,00

 

*Prijs gepersonaliseerde kuurvorm op aanvraag.

 

 

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken