Beauty for you

ALPHA-H

ALPHA-H is een meervoudig award winning cosmeceutical* merk uit Australië; voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. En als voorloper op het gebied van huidverbetering maakt Alpha-H producten die het gat opvullen tussen huidverzorging en de cosmetisch arts of dermatoloog.

Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten.

Ze werken uitsluitend met hoge percentages van de door cosmetisch artsen en dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C, D en E.

Deze producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, een lage pH-waarde. Dit trekt de huidcellen tijdelijk uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij “wakker schrikt” en de cellen hard aan het werk gaan en zo zorgt dat werkstoffen daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken, geactiveerd wordt; in de dermis daar waar nieuwe huidcellen, collageen, elastinevezels en hyaluronzuur worden gemaakt.

Gewone huidverzorging bevat deze ingrediënten vaak niet, of in (te) lage dosis of heeft een pH-waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten.

Of je nou last hebt van pigmentatie, (vroegtijdige) veroudering of acne; met Alpha-H ga je voor huidverbetering, zonder je huid overmatig te stimuleren of irriteren; het is namelijk geschikt voor zélfs de meest gevoelige huid.

De producten van Alpha-H zijn hierdoor in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte én lange termijn.

*Veel dermatologen zijn van mening dat crèmes van de drogisterij of parfumerie niet veel meer kunnen doen dan de huid hydrateren. Dit in tegenstelling tot producten die u op doktersrecept kunt verkrijgen. De werkelijkheid ligt iets genuanceerder. Want tussen producten van de parfumerie of drogist en medicinale crèmes zit nog een variant: *cosmeceuticals.

We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.


GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; en wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen. Daarnaast zijn al onze producten dierproefvrij en vrij van parabenen en sulfaten.

De meeste producten zijn bovendien ook vrij van dierlijke ingrediënten en dus vegan-proof!

Lees meer

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken