Beauty for you

Afspraak maken

Bel: 0592 39 81 81

OPGELET|~ We hanteren protocollen. Vandaag hebben we weer een hoop klanten kunnen bedienen! SUPER!!! MAAR⚠️Wij vragen nog even aandacht te hebben voor het volgende.
De nieuwe 1.5 samenleving is ook voor ons nieuw en even wennen.
We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten hoe dit bij ons in zijn werk gaat:
❣️Wij werken alleen op afspraak.
❣️Kom niet met meerdere personen naar de praktijk, je komt alleen! (Met sommige uitzondering, waar begeleiding bij nodig is, maar dat is al overlegd met ons)
❣️Kom niet te vroeg!!Je komt maximaal 2 minuut van tevoren in de praktijk.( Dit omdat we extra hygiëne tijd hebben, en we niet teveel mensen in ons instituut tegelijk willen hebben.)
❣️Bij binnenkomst geven wij geen hand meer.
❣️Bij binnenkomst moet je meteen je handen wassen & desinfecteren.
❣️Krijg je indien de behandeling het toelaat een mondkapje.
❣️Hierna nemen we indien je die draagt je jas aan.
❣️Doe sieraden alvast thuis af. ❣️Blijf niet onnodig gezellig nakletsen! En hou je aan de 1.5 meter afstand. ❣️Betalen liefst zoveel mogelijk contactloos met de pin ( je kan je limiet zelf verhogen)
❣️Bij symptomen van griepverschijnselen of verkoudheid vragen wij vriendelijk een nieuwe afspraak te plannen en niet naar ons instituut te komen!
We helpen jullie super graag, maar wel zo dat we een ieders veiligheid kunnen waarborgen, daarom hanteren we de aangescherpte regels en boeken wij 15 min. tussen onze behandelingen om extra te luchten en te desinfecteren.
Wij hopen op jullie begrip hiervoor 🙏🏻❤️ Bedankt voor jullie vertrouwen en tot snel!

Maak gemakkelijk een afspraak!

Afspraak maken