Cenzaa Diamond Touch/Microneedling/U.S.S.

Doordat wij de AGB-Code hebben worden huidverbeterende behandelingen t.b.v. Acne & Acnelittekens vergoedt door uw Zorgverzekering. 
Huidproblemen worden bij ons met Cenzaa doeltreffend behandeld en bij voorkeur voor 100% aangepakt. Onderzoeken wijzen uit dat ong. 50% van het resultaat behaald wordt door dagelijks de huid thuis te verzorgen met de juiste producten, de andere 50% van het resultaat wordt behaald in de salon.Door onderzoeken en jarenlange ervaring heeft Cenzaa het huidadvies als essentiel onderdeel verweven in het unieke Cenzaa concept.                                                                                                                                                                                                              Een uniek behandelconcept ontwikkeld door Cenzaa waarbij we het maximale aan huidverbetering kunnen behalen. Met de lancering van de Cenzaa Diamond Touch wordt nu een optimale aansluiting op het medische circuit aangeboden!
Dit nieuwste apparaat op het gebied van microdermabrasie biedt een scala aan mogelijkheden om huidproblemen en huidwensen te behandelen. De Diamond Touch is een zeer geavanceerd apparaat waarmee een effectieve diamant peeling uitgevoerd    wordt en waarbij tegelijkertijd hoogwaardige werkstofcomplexen de huid ingesluisd worden. De microdiamanten verwijderen de bovenste huidlaag en onthult een nieuwe, jonge en stralende huid vol vitaliteit.
De meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Deze techniek zorgt met haar zuivere diamanten en seruminfusion voor schitterende resultaten.

- Verbetering van uw huidconditie
- Maakt uw huid gladder en egaler
- Helder maken van de futloze, droge en ruwe huid
- Vermindering van lijntjes, rimpels en grove poriën
- Behandeling van de onzuivere huid
- Contourverbetering
- Voor een vitale en elastische huid
- Optimaliseren van natuurlijke celvernieuwing


Ultimate Skin System/U.S.S.
Dat deze revolutionaire kuurmethode zo aanslaat is geen wonder, de Cosmedische Cenzaa producten gaan hand in hand met de High Technology van de Diamond Touch evenals de MicroNeedling Therapy en sluiten daardoor perfect aan op het medische circuit! Een prachtige kuur van combinatie met fruitzuren, bindweefselmassage, microdermabrasie en microneedling.

- Intensieve lokale rimpelbehandeling
- Mini Face Lifting
- Littekenbehandeling
- Acnebehandeling
- Vermindering van pigmentatie stoornissen
- Intensieve oogbehandeling
- Behandeling van Hyperkeratosis
- Maximale huidverbetering

Cenzaa Mandelico Therapy
Mandelico Therapy (Amandelzuur) is een Alpha Hydroxy Acid (AHA) gewonnen uit bittere amandelen.
Is uitzonderlijk goed te verdragen en kan voor alle huidtypes, met inbegrip voor de gevoelige huiden zoals Rosacea, worden gebruikt.
Mandelico Therapy wordt door zijn moleculaire grootte trager geabsorbeerd dan vele andere AHA’s en verstoort daardoor niet de melanine in de huid en zorgt voor minder irritaties.

Mandelico is lange tijd gebruikt in de medische wereld als antibacteriële behandeling en voor de behandeling van de beschadigde en geïrriteerde huid na laserbehandelingen vanwege het zachte karakter van dit AHA-zuur.
De lange termijneffecten van Mandelico werden geconstateerd en het leverde een uitstekende bijdrage tot het verminderen van tekenen van veroudering, het verbeteren van de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en littekens, alles zonder irritatie van de huid.
Door de antibacteriële eigenschappen kan Mandelico Therapy helpen om Acné, zelfs actieve Acné te verkomen.
Mandelicozuur  kan diep in de huid doordringen om daar elastine- en  bindweefselproductie te activeren. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Er treedt gelijk een “vernieuwing” en “verfrissing” van de huid op.
- Cenzaa Mandelico Gezichtbehandeling 35 min.
- Cenzaa Mandelico Rugbehandeling 35 min.
- Cenzaa Mandelico Patchtest en intake 15 tot 30 min.

Therapeutische behandeling  voor vermindering veroudering, fijne lijntjes, rimpels en littekens, pigmentstoringen. Door de antibacteriële eigenschappen ook zeer geschikt voor Acne.

Cenzaa Glycol Therapy
Alpha Hydroxy Acids (AHA) zijn natuurlijke organische zuren waarvan de moleculaire structuur altijd eindigt op een hydroxylgroep. Dit betekent dat het zich kan binden met een andere stof.
Studies wijzen uit dat AHA’s het vermogen hebben vocht in de huid te binden en de productie van collageen- en elastinevezels activeren. Deze zuren verzachten de tussencelstof in de hoornlaag, die de huidschilfers samen plakt en waardoor er een barrière ontstaat. Het meest effectieve fruitzuur is glycolzuur, welke uit suikerriet wordt gewonnen, omdat deze door de geringe molecuulgrootte het snelst door de huid wordt opgenomen en zich in de verschillende lagen verspreidt.
Bij lage concentraties werkt het tot de hoornlaag en bindt met name vocht in de huid.
Bij hogere concentraties dringt de glycolzuur diep in de huid om daar de elastine- en bindweefselproductie te activeren.De verhoogde celdeling leidt tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Er treedt tegelijkertijd een “vernieuwing” en “verfrissing” van de huid op.

Cenzaa Glycol Therapy (+/- 35 min.)
Aanvullende therapeutische behandeling op de mandelico voor huidverbetering. Mandelico en Glycol Therapy drint diep door in de huid en activeert de elastine- en bindweefselproductie, en verhoogde celdeling leidt tot versnelde afschilfering van de opperhuidcellen, waardoor ‘vernieuwing en verfrissing’ van de huid.

Cenzaa Hyaluron
Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol in hoe de huid er uitziet, voelt en functioneert.Het is een lichaamseigen stof die zich in het bindweefsel bevindt. Het zorgt voor de productie van collageen evenals elastine en is voor de hydratatie in de huid verantwoordelijk. Een onderzoek naar de hoeveelheid hyaluronzuur stelt vast dat de elasticiteit van de huid en in het bindweefsel bij een baby het grootst is. In de leeftijd van ca. 40 jaren halveerde de hoeveelheid. Na je 60e is het gehalte van hyaluronzuur nog maar ca. 10% van de oorspronkelijke hoeveelheid. Van oorsprong houdt hyaluronzuur water zoals een spons vast, en absorbeert meer dan 1000 keer zijn gewicht. Dit helpt het aantrekken en vasthouden van water binnen de extracellulaire ruimte en om de hydratatie, het volume en dichtheid van de huid te laten toenemen.Als de huid veroudert en de huid aan o.a. uitlaatgassen en ultraviolette straling van de zon wordt blootgesteld, verliezen de cellen geleidelijk de werking om zelf hyaluronzuur te produceren. Als de huid veroudert, worden de weefsels vochtarm en de collageen en de elastine vezels verliezen hun structuur waardoor het volume van de huid afneemt en zo rimpels en lijnen in de huid ontstaan. Cenzaa Hyaluron herstelt dit.

Cenzaa Hyaluron Therapy (+/- 90 min.)
Ontspannende behandeling met therapeutisch sterk hydraterend effect, incl. voetenbad, theeceremonie en meerdere massages. Hyaluron zorgt voor de productie van collageen en elastine in de huid en is voor de hydratatie verantwoordelijk.

Cenzaa Hyaluron  Vitality Therapy (+/- 105 min.)  Een prachtige wellnessbehandeling met therapeutisch effect op de huid! De combinatie van krachtige Cosmeceuticals, Hyaluron, bindweefselmassage en hotstones geeft de huid een hyaluronboost vol vitaliteit en laat je huid weer stralen!

Cenzaa Skin Energy Therapy - De ultieme huidoppepper!
Ontspannende behandeling met therapeutisch sterk hydraterend effect, incl. voetenbad, theeceremonie en meerdere massages. Hyaluron zorgt voor de productie van collageen en elastine in de huid en is voor de hydratatie verantwoordelijk.

Intensieve huidverbetering door middel van Alfa Hydroxy zuren en Bindweefselmassage maakt deze behandeling uniek! Huidproblemen als de vette, onzuivere of gevoelige huid, rimpels of verdikte vale huiden worden doelgericht aangepakt. Voor nog meer huidverbetering begeleiden wij u graag tijdens een kuurbehandeling en geven u het juiste advies voor een gewenst resultaat.

 

- Cenzaa Skin Energy Therapy: 45 min
  Reinigen+Alfa Hydroxy zuren+massage+intensieve dag-/nachtverzorging.

- Cenzaa Skin Energy Therapy Kuur (6 behandelingen)

 

 

Cenzaa Therapeutic Bindweefselmassage
Een massage voor het gelaat, de ultieme behandeling tegen huidveroudering. Door intensieve bindweefselgrepen uit te voeren wordt de doorbloeding verhoogd, de stofwisseling geactiveerd en neemt de lymfedrainage toe. Tevens worden tijdens de massage de zogenaamde “crosslinks” verbroken. Dit zijn verbindingsbruggetjes tussen collage vezels onderling die rimpels verdiepen/versterken.  Dit leidt tot een beter plaatselijk metabolisme en dus tot verbetering van de huidconditie!

- Cenzaa Therapeutic Bindweefselmassage: 35 min
  Reinigen+massage+ampul+dag-/nachtverzorging. 

 

 

 

 

NIEUWS


NIEUW Cenzaa Acne Start & MultiClarify t.b.v. Nieuwe klant, incl intake, patchtest enGRATIS Productbox t.w.v. 70,00
NIEUW Cenzaa Acne Start & MultiClarify t.b.v. Nieuwe klant, incl intake, patchtest en GRATIS Productbox t.w.v. €70,00
Meer »

Verwenmoment aan vrouwen met kanker, Geef een glimlach Kado
PERSBERICHT Schoonheidssalon Beauty for You geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...
Meer »

Huid & Kanker
Onlangs was ik aanwezig op een thema dag van IK Skin Perfection 'De Huid & Kanker'. Een bewogen dag, vol persoonlijke, aangrijpende, maar zo herkenbare verhalen.. Hoe ga je daar mee om als...
Meer »

Bent u nieuw bij Beauty For You
Bent u nieuw bij Beauty For You en nieuwsgierig naar onze salon, maar kan u niet zo goed een keuze maken? Dan hebben wij de perfecte Kennismakingsbehandeling De Advanced SkinCare van Cenzaa of...
Meer »

GRATIS Reprogrambox met producten bij Ultimate Skin System huidverbeterende kuur
De Ultimate Skin System huidverbeterende kuur, waar cosmedische producten, bindweefselmassage, samen met fruitzuren, de Diamond Touch(microdermabrasie) en Microneedling op uw huid afgestemd voor...
Meer »

Bioptron Kleur & Lichttherapie
Bioptron lichttherapie voor het behandelen van pijn, huidproblemen en wondheling.
Meer »

All Inclusive Dream 120 min. €85,-
Ervaar een heerlijk arrangement, vol ontspanning, terwijl je huid in balans en topconditie wordt gebracht. Incl. epileren en Make Up.
Meer »

Bruids- & Gala Arrangementen
Gaat u trouwen? Uiteraard verzorgen wij graag uw make-up & kapsel
Meer »

Vergoeding huidverbeterende behandelingen t.b.v. Acne & Acnelittekens
Wist u dat wij de AGB-Code hebben? En dat betekent dat de behandelingen voor Acne en Acnelittekens door uw verzekering worden vergoedt.
Meer »