Wij werken met de volgende merken:

 • Cenzaa en IK Skin Perfection
 • Loverock
 • Revitalash/Blink Lash Stylist
 • beMineral en Mineralogie
 • Nail Line Cosmetics/Caption/Pronails
 • Marc Inbane  /  Satin Sleepers

PRODUKTEN van onze hoofdmerken Cenzaa en IK Skin Perfection

Wij hebben gekozen voor hoogwaardige huidverbeterende produkten die in Nederlandse ontwikkeld zijn, met een natuurlijk karakter. Op deze manier streven wij naar maximaal resultaat, zonder grondstoffen die de huid onnodig belasten, uw huid blijft gezond en optimaal gevoed.

 

Onze produkten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, 100% hoogwaardige werkstofcomplexen, en is vrij van overbodige Paraffinum Liquidum,Parabenen en Minerale produkten, met natuurlijk parfum of zelfs GEEN parfum,  MITS, Synthetische e/o Chemische stoffen en houden rekening met mens, dier en natuur! De producten gaan niet op lange transporten, waardoor het milieu minder belast wordt.

 

Afhankelijk wat uw(huid)wensen zijn, kunt u een keuze maken uit het IK SKIN PERFECTION programma, waarbij de huid gereset wordten waarbij we de huid weer gaan herstellen en verbeteren. Of uit de behandelingen van het Cosmedische merk CENZAA, waarmee we maximale huidverbetering kunnen genereren en u bij elke Cenzaa beleving met geur getrakteerd wordt op een ultieme Wellnesssensatie.Door het totaalconcept van Wellness, Healthness & Huidverbetering zorgen we voor zintuigelijke ervaring van wellness, pure ingredienten en diversiteit van behandeltechnieken zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest. Beide merken staan voor kwaliteit, puur en veilig en heeft net als wij van Beauty for You passie voor innerlijke en uiterijke verzorging met huidverbetering!Men komt steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden, zowel CENZAA als IK SKIN PERFECTION onderstrepen die visie en werken tevens met een 'Inside & Outside' programma, waardoor we samen de mogelijkheid hebben om het gewenste resultaat nogmeer te kunnen genereren en maximaliseren!

 

Wat maakt het verschil tussen beide merken?CENZAA
Met Cenzaa streven we naar het hoogst haalbare doordat het een Cosmedisch merk is. Intensieve, doelgerichte behandelingen, resultaat gericht werken aan de huid met 100% natuurlijke ingrediënten. Cenzaa is voortdurend in ontwikkeling, Science en Nature gaan hand in hand, de nieuwste technologiën worden gevolgd om steeds hogere resultaten te behalen op gebied van huidverbetering. 

 

Cenzaa is gebasseerd op Oosterse filosofiën die kruidengeneeskunde met mediterrane en oosterse planten en kruiden combineert en zo zorgt voor maximale ontspanning en welzijn.

 

Het streven naar deze idealen heeft geresulteerd dat Cenzaa als eerste ter wereld het PCN2 systeem heeft kunnen toevoegen aan al haar produkten, met plantaardige stamcelcomponenten en hebben een uniek'bag-in-bottle' systeem. Hierdoor zijn de cenzaa produkten licht en zuurstof dicht verpakt, een methode die ervoor zorgt dat de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en de kwaliteit ervan gegarandeerd wordt.

 

Met Cenzaa bieden we een groot aanbod aan behandelingen, van diverse Wellness tot Therapeutisch, zelfs Cosmedische (met Microdermabrasie e/o Microneedling) gezichts-, kuur- maar ook lichaamsbehandelingen en 2 x per jaar de unieke seizoensbehandelingen. Om naar de Website van Cenzaa Nederland te gaan kijkt u op www.cenzaa.nl. Een fantastisch merk met geurbeleving

 

IK Skin Perfection met GROENE COSMECEUTICALS afkomstig van Nederlands bodem!

 

Bij IK Skin Perfection geloven ze in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid en de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! Hun missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is het uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken  we alleen met 100% pure organische ingredienten, groene cosmeceuticals. De producten zijn ontwikkeld volgens het NO-Label en bevatten geen synthetische stoffen. Stap voor stap brengen we de huid weer in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.

 

Jouw huid is uniek! Ik Skin Perfection is voor ieder huidtype, jong, oud, man, vrouw en ook voor huidaandoeningen zoals acne, rosacea, pigmentaties en eczeem huiden, maar ook voor de overgevoelige/allergische huiden die eigenlijk nergens tegen kunnen, denk aan o.a. parfum. Ieder huidtype vereist een bepaalde aanpak om tot maxiamle huidverbetering te komen. Huid moet gekalmeerd worden en de andere heeft behoefte aan vocht... Welk huidtype heb jij? Iedere huid is uniek, graag geven we je advies op maat voor jou huid. 

 

Ook de groep mensen die, in onze dagelijkse maatschappij steeds groter groeit, bewuster wil omgaan met zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen en een filosofie en leefwijze willen nastreven die zo dicht mogelijk bij de natuur ligt, de biologische, ecologische en veganistische klanten, zullen zich hierdoor aangesproken voelen en aangenaam verrast zijn. Bij IK kiezen ze bewust, waardoor de milieu voetafdruk minimaal is en ook werken ze samen met sociale werkplaatsen in Nederland, daarmee stimuleren ze de onafhankelijkheid in onze samenleving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wil je meer weten over IK Skin Perfection kijk dan op de website www.ik-skinperfection.nl

 

Ik Skin Perfection werkt met een uniek 4 Fasen Healthy Reset Program, tijdens deze Fases wordt de huid geleidelijk terug gebracht eerst naar de natuurlijke basis, om vervolgens in stappen te groeien naar een gezonde huid van waaruit huidverbetering op een hoog niveau kan worden bewerkstelligt. De nieuwe klant begint altijd met de Reset Your Skin behandeling, waarbij je een box met miniproducten en 1 Fullsize 24 HRS product meekrijgt afgestemd op de huid.Uiteraard besteden we ook hierbij aandacht aan ontspanning/ontstressen tijdens de behandeling en aan een gezond 
voedingsadvies om de huid ook van binnenuit gezond te krijgen.

 

0% Geur- Kleurstoffen  -  0% Huidonvriendelijke stoffen   -  100% Actieve Biologische Werkstoffen

 

MEDICAL Ik Skin Perfection bij ziek zijn.

 

De HUID en KANKER
Een Goede en Gezonde huid bij intensieve medische behandelingen.Er toch goed en gezond uitzien, dat is toch wat je wit wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid vaak schilferig, overgevoelig en geirriteerd en in sommige gevallen kan de huid jeuken. Onze medical producten hebben een krachtiger werking dan de reguliere cosmetica en tegelijk hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale cremes.Deze producten zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid.

 

WEES MILD VOOR DE HUID. Gedurende chemotherapie, bestraling en gebruik van andere zware medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode rust nodig. Het belangrijkste dat je kunt doen is de barrierefunctie van de huid sterk houden en de huid zoveel mogelijk kalmeren en beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen. Hiermee zorg je ervoor dat er minder pigmentvlekken ontstaan, de huid minder overgevoelig reageert, niet zo dof en droog wordt en geirriteerd raakt.

 

Alle producten van IK helpen je om je huid in balans te houden rijdens je behandeling. IK werkt alleen met 100% actieve en groene bestanddelen, zonder huidonvriendelijke ingredienten, geur- en kleurstoffen en zijn veilig te gebruiken rijdens chemokuren en intensieve medicatie.

 

Speciaal voor de extreem gevoelige huid heeft IK Skin Perfection de MEDICAL KIT samengesteld. Deze kit bevat 3 producten die perfect in te zetten zijn met intensieve medicatie, chemotherapie en zelfs bestraling:

 

SILK + : Milde en ultrazachte 3-in-1 reiniging
RECOVER+ : Huidherstellende 24Hrs creme
DE-ITCHY + : Olie voor de gevoelige (hoofd)huid

De MEDICAL KIT is verkrijgbaar van € 114,40 voor € 79,95  

 

 

Onze groene cosmeceuticals worden geproduceerd:  

 • zonder chemische toevoegingen zoals parabenen,
 • sulfaten en paraffine,
 • zonder synthetische geurstoffen (parfums),
 • zonder kleurstoffen,
 • zonder belastende stoffen,
 • en hebben een pH-waarde gelijk aan de huid.

 

Bij behandeling met bestraling mogen uw producten geen Phyto-oestrogeen bevatten (zoals onder andere Aloë vera) en behandeling verstorende bestanddelen.

 

De SILK+, RECOVER+, DE-ITCHY+ en Butterly Cream zijn daarom zeer geschikt behandeling met bestraling.

 

Waarom Huidverbetering:
Een grotere groep mensen komt steeds vaker naar de salon met een duidelijke huidwens. Er kan een huidprobleem aan ten grondslag liggen, denk aan Acne, Rosacea, Droge/vermoeide huid, Littekens, Pigmentatiestoring of Rimpelvorming. Ook kan het zo zijn dat men huidveroudering preventief wil aanpakken, of de huidconditie wil verbeteren (bv na ziekte/stress).

 

Deze groep heeft behoefte aan een andere aanpak, doelgerichte intensieve behandelingen, resultaat gericht werken aan de huid, waarbij salonbehandeling en thuisbehandeling in evenwicht op elkaar afgestemd zijn om het beoogde resultaat ook te kunnen behalen en behouden! Indien de problematiek Acne of Restacne/pigment of littekens berefd kan het vergoedt worden door de zorgverzekeraar daar wij de AGB-Code hebben en Vektis geregistreerd staan.

 

Consumentencosmetica, verkrijgbaar bij parfumerie, drogisterijen etc. bevatten slechts 1 tot 3% werkbare werkstoffen! Hoe kan dat?

 

Dit komt omdat de producten zonder huidanalyse en kennis van de huid verkrijgbaar zijn, daarom mag er wettelijk minimaal werkstof inzitten om te waarborgen dat de huid bij gebruik hiervan zo min mogelijk problemen kunnen verzoorzaken, immers in deze winkels kan men ook niet adviseren bij reacties wat te doen en hoe dit op te lossen. Vaak zien we ook dat klanten een totaal verkeerde verzorging voor hun huidtype gebruiken, en gebruik van verkeerde cosmetica kan wel degelijk leiden tot huidproblemen, juist doordat er goedkope werkstoffen en conserveringsmiddelen inzitten! Denk aan Parrafine en parabenen, SLE/SLES, parfum en synthetische stoffen die huidfunctie verstorend werken. Je hebt maar 1 huid die een leven lang mee moet, wees er LIEF voor!

 

Bij ons in de salon is dat anders, wij kunnen als huidexpert afstemmen op de huid en de huidbehoefte wat het beste is voor uw huid, wij beschikken over de kennis om bij te stellen bij reacties en hoe deze te ondervangen, vandaar dat producten in salons veel meer werkstoffen hebben en ook in hogere dosering en men resultaat gericht kan werken. Bij Cenzaa ligt dat op +/- 16% voor alle reinigingsprodukten, 20% voor alle cremes en maar liefst 23% voor alle powerserums!

 

Vanaf 15% spreek je al over medicinaal/farmaceutisch werken. Vandaar dat Cenzaa Cosmedisch is. Bij IK Skin Perfection ligt dat vanaf 11%! Ook hiermee word op hoog niveau aan de huid gewerkt! De producten bevatten dus zeer veel werkstoffen in hoge concentratie en dat zie en voel je! Waardoor je er minder
van nodig bent in gebruik, waardoor je langer met je producten doet. Natuurlijk worden Cenzaa en Ik Skin Perfection niet op dieren getest en wordt er rekening gehouden met de natuur, door biologisch afbreekbare verpakkingen te gebruiken en ompakkingen met het FSC-keurmerk voor verantwoord bosbeheer.                

 

 

 

 

 

NIEUWS


NIEUW Cenzaa Acne Start & MultiClarify t.b.v. Nieuwe klant, incl intake, patchtest enGRATIS Productbox t.w.v. 70,00
NIEUW Cenzaa Acne Start & MultiClarify t.b.v. Nieuwe klant, incl intake, patchtest en GRATIS Productbox t.w.v. €70,00
Meer »

Verwenmoment aan vrouwen met kanker, Geef een glimlach Kado
PERSBERICHT Schoonheidssalon Beauty for You geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...
Meer »

Huid & Kanker
Onlangs was ik aanwezig op een thema dag van IK Skin Perfection 'De Huid & Kanker'. Een bewogen dag, vol persoonlijke, aangrijpende, maar zo herkenbare verhalen.. Hoe ga je daar mee om als...
Meer »

Bent u nieuw bij Beauty For You
Bent u nieuw bij Beauty For You en nieuwsgierig naar onze salon, maar kan u niet zo goed een keuze maken? Dan hebben wij de perfecte Kennismakingsbehandeling De Advanced SkinCare van Cenzaa of...
Meer »

GRATIS Reprogrambox met producten bij Ultimate Skin System huidverbeterende kuur
De Ultimate Skin System huidverbeterende kuur, waar cosmedische producten, bindweefselmassage, samen met fruitzuren, de Diamond Touch(microdermabrasie) en Microneedling op uw huid afgestemd voor...
Meer »

Bioptron Kleur & Lichttherapie
Bioptron lichttherapie voor het behandelen van pijn, huidproblemen en wondheling.
Meer »

All Inclusive Dream 120 min. €85,-
Ervaar een heerlijk arrangement, vol ontspanning, terwijl je huid in balans en topconditie wordt gebracht. Incl. epileren en Make Up.
Meer »

Bruids- & Gala Arrangementen
Gaat u trouwen? Uiteraard verzorgen wij graag uw make-up & kapsel
Meer »

Vergoeding huidverbeterende behandelingen t.b.v. Acne & Acnelittekens
Wist u dat wij de AGB-Code hebben? En dat betekent dat de behandelingen voor Acne en Acnelittekens door uw verzekering worden vergoedt.
Meer »