Welkom bij Beauty for You. Professionaliteit in een warme deken. Ben je op zoek naar ultieme beleving van rust en heb je behoefte aan Total Wellness? Huidverzorging of juist maximale huidverbetering? Een goed advies of mooie nagels? Dan ben je bij ons in de juiste handen: Professionaliteit, persoonlijke aandacht kennis & passie staat bij ons voorop! Van acnebehandelingen, massagebehandelingen met  o.a. edelstenen, therapeutische (kuur)behandelingen, intensieve behandelingen voor Body&Face, tot gelnagels, wimperextensions en pedicurebehandelingen, voor jong en oud, man en vrouw. We willen dat iedereen die hier binnenkomt, ontspannen, tevreden en zelfverzekerd de deur weer uitgaat. Daarom hoor je bij ons rustgevende muziek, zie je een warme natuurlijke inrichting met sfeervolle verlichting, branden er kaarsen en ruikt u heerlijke aromatische oliën. Met onze kennis en passie bieden wij de laatste trends in de branch. samen met Cenzaa zorgen wij met veel liefde voor uw huid en uw dagelijks verzorgings ritueel. Onze revolutionaire producten en behandelingen zijn vervaardigd met meeste respect voor de aarde en in harmonie voor het leven. Deze toewijding vindt u ook terug in ons instituut. Kortom; Beauty for You een samenspel tussen persoonlijke aandacht, intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten voor een ultiem gevoel van Total Wellness. Graag nodigen wij u uit om kennis met ons te maken en ervaar de serene sfeer, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten!

 

Het onderscheidend karakter is het totaalconcept  van wellness, healthness en huidverbetering. Elk bezoek zal een unieke ervaring op zich zijn.

In een sfeervolle omgeving wordt je ontvangen door de vakopgeleide schoonheidsspecialistes, Brenda, Lianne & Sharon. Wij zijn gediplomeerde Schoonheidsspecialistes, Ik Skin Specialist,Cenzaa Therapeutic Huidtherapist, Cenzaa Cosmedical Therapist,Cenzaa Wellness-therapist, Gecertificeerd Microneedling & Microdermabrasie Therapist, Wimperextensions gecertificeerd, Allround Nagelstylistes & Lianne is ook nog Pedicure.   Hieronder stellen wij ons even voor:                                                                                                                   

 

Brenda de Haan

Na het behalen van mijn STIVAS diploma heb ik ook de Voortgezette Praktijk Opleiding Schoonheidsverzorging afgerond en de opleiding voor Pedicure gevolgd. Na jaren werkervaring te hebben opgedaan bij drogist, parfumerie en een schoonheidsinstituut heb ik eindelijk mijn droom om een eigen salon te kunnen runnen verwezenlijkt. Op 1 april 2006 zijn de deuren van Beauty for You geopend, een geweldig moment in mijn leven waar ik nog steeds trots op ben! Wij werken met het revolutionaire, innovatieve, exclusieve en verantwoorde cosmedische huidverbeterende merk Cenzaa.Waardoor ik al 2 keer ben uitgeroepen tot Therapist/Salon van het jaar! Tevens hebben we voor de jonge kinderhuid Loverock, eveneens als Cenzaa natuurlijke huidverzorging zonder schadelijke ingrediënten.U bent van harte welkom in onze Schoonheidssalon, voor diverse behandelingen kunt u bij ons terecht, voor ontspanning als wel voor huidverzorging & huidverbeterende behandelingen in kuurverband voor Acne, restacne en littekens, Rosacea, pigmentatie stoornissen en mini facelifting. Evenals, Wimperextensions, Gelnagels, Spraytan en Pedicurebehandelingen. Tevens hebben wij de AGB-Code zodat behandelingen t.b.v. Acne/Acne-littekens vergoedt kunnen worden door de zorgverzekeraar.

 

 

Lianne Haaksema

Lianne is vanaf het begin bij Beauty for You, begonnen als stagiaire, maar bleek gauw een hele fijne collega. Na het behalen van haar Allround Schoonheidsspecialiste diploma werkt Lianne fulltime bij Beauty for You en behaalde in 2010 Pedicure diploma, zodat ze ook deze behandelingen voor haar rekening neemt.

 

Sharon Korterink

Sharon is onze collega die het vak ook in de vingers heeft en net als ons allen passie voor het vak en mensen heeft. Zij heeft ook het Diploma Allround Schoonheidsspecialiste behaald, Sharon versterkt ons team met veel  warmte en enthousiasme.

Wij zullen ons blijven ontwikkelen en op de hoogte houden met trainingen zodat we ook in de toekomst op de behoefte van de klant in kunnen blijven spelen.

Bij Beauty for You is iedereen welkom; dames, heren en ook de jeugd met hun huidproblemen, als zelfs jonge kinderen met een droge/eczeem. Een bezoekje aan Beauty for You is de manier om even te relaxen, om nieuwe energie op te doen en een moment de tijd voor jezelf te hebben.  

 

Schoonheid, gezondheid, en ontspanning gaan hand in hand en een goed gevoel maakt je zichtbaar mooier!

NIEUWS


Huid & Kanker
Onlangs was ik aanwezig op een thema dag van IK Skin Perfection 'De Huid & Kanker'. Een bewogen dag, vol persoonlijke, aangrijpende, maar zo herkenbare verhalen.. Hoe ga je daar mee om als...
Meer »

Bent u nieuw bij Beauty For You
Bent u nieuw bij Beauty For You en nieuwsgierig naar onze salon, maar kan u niet zo goed een keuze maken? Dan hebben wij de perfecte Kennismakingsbehandeling De Advanced SkinCare van Cenzaa of...
Meer »

Ultimate Skin System huidverbeterende kuur met Gratis Reprogrambox voor een maand
De Ultimate Skin System huidverbeterende kuur, waar cosmedische producten, bindweefselmassage, samen met fruitzuren, de Diamond Touch(microdermabrasie) en Microneedling op uw huid afgestemd voor...
Meer »

Bioptron Kleur & Lichttherapie
Bioptron lichttherapie voor het behandelen van pijn, huidproblemen en wondheling.
Meer »

All Inclusive Dream 120 min. €85,-
Ervaar een heerlijk arrangement, vol ontspanning, terwijl je huid in balans en topconditie wordt gebracht. Incl. epileren en Make Up.
Meer »

Bruids- & Gala Arrangementen
Gaat u trouwen? Uiteraard verzorgen wij graag uw make-up & kapsel
Meer »

Vergoeding huidverbeterende behandelingen t.b.v. Acne & Acnelittekens
Wist u dat wij de AGB-Code hebben? En dat betekent dat de behandelingen voor Acne en Acnelittekens door uw verzekering worden vergoedt.
Meer »

Micro Needling Therapy
Micro Needling Therapy verbetert de opname van werkstoffen door de huid en genereerd daardoor maximaal en langduriger resultaat.
Meer »

Cenzaa Jaipur Face & Body heerlijk verwarmend!
Reis met de Cenzaa Jaipur Face & Body naar de roots van het mooie India!Heerlijk verwarmend en ook pijnstillend!
Meer »