Welkom bij Beauty for You. Bent u op zoek naar ultieme beleving van rust en ontspanning? Huidverzorging of juist maximale huidverbetering? Een goed advies of mooie nagels? Dan bent u bij ons in de juiste handen: Gediplomeerde Huidexperts met passie voor de klant & de huid, welke we graag over dragen. Wij zijn op topniveau opgeleid en blijven ons bijscholen bij Cenzaa en IK Skin Perfection en behalen daar gecertificeerde opleidingen. Professionaliteit, persoonlijke aandacht, kennis, passie en diversiteit aan intensieve behandelingen voor Face & Body staat bij ons voorop!

We willen dat iedereen die hier binnenkomt, ontspannen, tevreden en zelfverzekerd de deur weer uitgaat. Daarom hoort u bij ons rustgevende muziek, ziet u een warme natuurlijke inrichting met sfeervolle verlichting, branden er kaarsen en ruikt u heerlijke geuren. Met onze kennis en passie bieden wij de laatste trends in de branche.

Samen met CENZAA (ons Cosmedische merk met geurbeleving) en IK Skin Perfection (het Groene Cosmetica merk zonder parfum) zorgen wij voor uw huid. In onze salon werken we uitsluitend met natuurlijke producten. Onze revolutionaire producten en behandelingen zijn vervaardigd met meeste respect voor de aarde en in harmonie voor het leven.

Deze toewijding vindt u ook terug in ons instituut.

Kortom; Beauty for You een samenspel tussen persoonlijke aandacht,intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele

producten voor een ultiem gevoel van Total Wellness. 

 

Wij zijn:

*Gediplomeerde Schoonheidsspecialistes,

*Cenzaa Wellness Experts,

*Cenzaa HuidTherapist,

*Cenzaa Cosmedical Therapist

*Gecertificeerd Microneedling Therapist & Microdermabrasie therapist,

*Allround Nagelstylistes.

*Wimperstyliste

*Pedicure

Het onderscheidend karakter is het totaalconcept van wellness, healthness en huidverbetering.

Wij werken met hoogwaardige huidverbeterende producten van Nederlandse bodem, met een natuurlijk karakter van het Cosmedische merk CENZAA en het Groene Cosmeticamerk IK Skin Perfection. Op deze manier streven wij naar maximaal resultaat, zonder grondstoffen die de huid onnodig belasten, uw huid blijft gezond en optimaal gevoed.

Voor uw Make Up hebben we natuurlijke minerale make-up van beMineral, want voor uw huid willen wij alleen het allerbeste.

Zelfs hebben we aan de Baby & Kinderhuid gedacht, hiervoor hebben we  een natuurlijke Nederlandse lijn Loverock. Onze producten bevatten 100% natuurlijke ingredienten, 100% hoogwaardige werkstoffen in hoge dosering, vrij van overbodige Parabenen, Parfums en Minerale product, bevatten geen Paraffinum Liquidum, MITS, Synthetische e/o chemische stoffen en houden rekening met mens, dier en de natuur!                                        Graag nodigen wij u uit om kennis met ons te maken en ervaar de serene sfeer, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten.   Elk bezoek zal een unieke ervaring op zich zijn.

In een sfeervolle omgeving wordt je ontvangen door de vakopgeleide schoonheidsspecialistes, Brenda, Lianne & Sharon. Wij zijn gediplomeerde Schoonheidsspecialistes, Ik Skin Specialist,Cenzaa Therapeutic Huidtherapist, Cenzaa Cosmedical Therapist,Cenzaa Wellness-therapist, Gecertificeerd Microneedling & Microdermabrasie Therapist, Wimperextensions gecertificeerd, Allround Nagelstylistes & Lianne is ook nog Pedicure.  

Hieronder stellen wij ons even voor:                                                                                                                   

 

Brenda de Haan-Luining (rechts)

Na het behalen van mijn STIVAS diploma heb ik ook de Voortgezette Praktijk Opleiding Schoonheidsverzorging afgerond en de opleiding voor Pedicure gevolgd. Na jaren werkervaring te hebben opgedaan bij drogist, parfumerie en een schoonheidsinstituut heb ik eindelijk mijn droom om een eigen salon te kunnen runnen verwezenlijkt. Op 1 april 2006 zijn de deuren van Beauty for You geopend, een geweldig moment in mijn leven waar ik nog steeds trots op ben! Wij werken met het revolutionaire, innovatieve, exclusieve en verantwoorde cosmedische huidverbeterende merk Cenzaa.Waardoor ik al 2 keer ben uitgeroepen tot Therapist/Salon van het jaar! Tevens hebben we voor de jonge kinderhuid Loverock, eveneens als Cenzaa natuurlijke huidverzorging zonder schadelijke ingrediënten. U bent van harte welkom in onze Schoonheidssalon, voor diverse behandelingen kunt u bij ons terecht, voor ontspanning als wel voor huidverzorging & huidverbeterende behandelingen in kuurverband voor Acne, restacne en littekens, Rosacea, pigmentatie stoornissen en mini Ook bieden we de mogelijkheid om mensen in medisch traject te kunnen en mogen behandelen met IK Skin Perfection, wat ik zelf ook geweldig vind wat voor deze mensen te kunnen betekenen en hun even geen patient te laten voelen.Tevens hebben wij de AGB-Code zodat behandelingen t.b.v. Acne/Acne-littekens vergoedt kunnen worden door de zorgverzekeraar, check uw voorwaarden.

 

 

Lianne Wielens-Haaksema (midden)

Lianne is praktisch vanaf het begin bij Beauty for You, begonnen als stagiaire, maar bleek gauw een hele fijne collega. Na het behalen van haar Allround Schoonheidsspecialiste diploma met diverse specialisaties, waaronder Acne werkt Lianne met veel plezier en passie bij Beauty for you. In 2010 behaalde ze ook haar Pedicure diploma, zodat ze ook deze behandelingen voor haar rekening neemt.

Inmiddels is ze al 10 jaar een vast gezicht bij Beauty For You.

Voor het totaalplaatje bent u bij Lianne in goede handen. Door diverse trainingen te hebben gevolgd bij o.a. Cenzaa Nederland en IK Skin Perfection kunt u bij Lianne terecht voor diverse behandelingen, van ontspannende wellness- tot huidverbeterende behandelingen met o.a. microneedling en fruitzuren maar ook een mooie visagie of gelnagelsbehoort tot haar passie.

Lianne haar visie “Een prachtig vak om te mogen uitoefenen waar de wens van de klant altijd centraal staat.Het is geweldig om mensen in een traject te mogen begeleiden en hij of zij de salon verlaten met een glimlach”.

 

Sharon Wever-Korterink (links)

Sharon is onze collega die het vak ook in de vingers heeft en net als ons allen passie voor het vak en mensen heeft. Sharon versterkt ons team met veel warmte en enthousisme.“Nadat ik mijn opleiding als allround Schoonheidsspecialiste heb afgerond, ben ik sinds februari 2014 officieel in dienst bij Beauty for you.

Graag geef ik mensen het gevoel dat ze op een mini vakantie zijn geweest. Naast dat ik verschillende trainingen heb gevolgd bij Cenzaa Nederland en IK Skin Perfection, heb ik ook mijn Acne Specialisatie behaald, en vind dat ook fantastisch dat ik nu voor elke klant wat kan betekenen, en op elk gebied kan adviseren, en zo mijn liefde en passie voor ontspanning en huidverbetering kan overbrengen. Ook vind ik het geweldig dat ik wat voor mensen in medisch traject wat mag en kan betekenen. Zo kan ik een ieder weer het zelfvertrouwen teruggeven en zowel de klant als, haar of zijn huid weer laten stralen. Ik help en begeleid u graag bij Beauty for you.Wij zullen ons blijven ontwikkelen en op de hoogte houden met trainingen zodat we ook in de toekomst op de behoefte van de klant in kunnen blijven spelen.

Bij Beauty for You is iedereen welkom; dames, heren en ook de jeugd met hun huidproblemen, als zelfs jonge kinderen met een droge/eczeem. Een bezoekje aan Beauty for You is de manier om even te relaxen, om nieuwe energie op te doen en een moment de tijd voor jezelf te hebben.  

 

Schoonheid, gezondheid, en ontspanning gaan hand in hand en een goed gevoel maakt je zichtbaar mooier!

NIEUWS


NIEUW Cenzaa Acne Start & MultiClarify t.b.v. Nieuwe klant, incl intake, patchtest enGRATIS Productbox t.w.v. 70,00
NIEUW Cenzaa Acne Start & MultiClarify t.b.v. Nieuwe klant, incl intake, patchtest en GRATIS Productbox t.w.v. €70,00
Meer »

Verwenmoment aan vrouwen met kanker, Geef een glimlach Kado
PERSBERICHT Schoonheidssalon Beauty for You geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...
Meer »

Huid & Kanker
Onlangs was ik aanwezig op een thema dag van IK Skin Perfection 'De Huid & Kanker'. Een bewogen dag, vol persoonlijke, aangrijpende, maar zo herkenbare verhalen.. Hoe ga je daar mee om als...
Meer »

Bent u nieuw bij Beauty For You
Bent u nieuw bij Beauty For You en nieuwsgierig naar onze salon, maar kan u niet zo goed een keuze maken? Dan hebben wij de perfecte Kennismakingsbehandeling De Advanced SkinCare van Cenzaa of...
Meer »

GRATIS Reprogrambox met producten bij Ultimate Skin System huidverbeterende kuur
De Ultimate Skin System huidverbeterende kuur, waar cosmedische producten, bindweefselmassage, samen met fruitzuren, de Diamond Touch(microdermabrasie) en Microneedling op uw huid afgestemd voor...
Meer »

Bioptron Kleur & Lichttherapie
Bioptron lichttherapie voor het behandelen van pijn, huidproblemen en wondheling.
Meer »

All Inclusive Dream 120 min. €85,-
Ervaar een heerlijk arrangement, vol ontspanning, terwijl je huid in balans en topconditie wordt gebracht. Incl. epileren en Make Up.
Meer »

Bruids- & Gala Arrangementen
Gaat u trouwen? Uiteraard verzorgen wij graag uw make-up & kapsel
Meer »

Vergoeding huidverbeterende behandelingen t.b.v. Acne & Acnelittekens
Wist u dat wij de AGB-Code hebben? En dat betekent dat de behandelingen voor Acne en Acnelittekens door uw verzekering worden vergoedt.
Meer »